5.269 vizualizări

Proiectul de modificare a Codului Audiovizualului a fost aprobat de Parlament

Proiectul de lege de modificare a Codului Audiovizualului a fost aprobat pe 26 februarie de Parlament, în lectură finală, cu votul a 81 de deputaţi.

Proiectul de lege de modificare a Codului Audiovizualului, aprobat de Parlament

O persoană fizică va avea dreptul să aibă în proprietate cel mult două licențe de televiziune şi radio. Proiectul de lege de modificare a Codului Audiovizualului a fost aprobat astăzi de Parlament, în lectură finală, cu votul a 81 de deputaţi. Documentul interzice însă retragerea licenţelor audiovizuale de la persoanele care deţin mai mult de două autorizaţii, până la expirarea lor.
Canal 2.md

Modificări la Codul Audiovizualului, votate în Parlament: Nu este clar când vor intra în vigoare

Modificări la Codul Audiovizualului, care vizează numărul de licențe de emisie ce pot fi deținute de o persoană fizică sau juridică, au fost votate vineri, în ambele lecturi, de către Parlament. Astfel, în urma modificărilor, o persoană fizică sau juridică va putea deţine cel mult două licenţe de emisie în aceeaşi unitate administrativ-teritorială sau zonă, fără posibilitatea de a deţine exclusivitatea. Până în prezent legea permitea deținerea a 5 licențe.
independent.md

Modificări legislative operate în grabă

Parlamentul a adoptat astăzi, în mare grabă, un proiect de modificare a Codului Audiovizualului. Documentul a fost elaborat de socialişti şi prevede că persoanele fizice sau juridice nu vor putea deţine mai mult de două licenţe de emisie, în loc de cinci, cum este în prezent.
Jurnaltv.md