5.038 vizualizări

Milioane pentru securizarea Parlamentului: cine şi cum le-a calculat

Deputaţii au aprobat, joi, alocarea a nouă milioane de lei din Buget pentru sporirea securităţii Parlamentului. Potrivit presei care a relatat despre decizia în cauză, banii vor merge pentru instalarea gratiilor la uşile Legislativului şi a peliculei antiglonţ la geamurile clădirii. În acelaşi timp, o radiografie a ştirilor arată că multe media nu au văzut în asta un subiect de interes public. Drept care l-au trecut cu vederea.

Cât ne costă securitatea Parlamentului

În condițiile unei acute crize economice şi de austeritate bugetară, autorităţile au decis să aloce sume enorme pentru a instala gratii la uşi şi peliculă antiglonţ la ferestre, sporind astfel securitatea Parlamentului. Toate acestea implică un cost de nouă milioane de lei din bugetul de stat. Viceministrul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor, Anatolie Zolotcov, susține că lucrările au fost planificate încă în 2009, iar banii respectivi sunt prevăzuţi în bugetul de stat.
Stiri24.md

Nouă milioane de lei din bugetul de stat se chelutuie pentru sporirea securității Parlamentului

În plină criză economică şi în condiţii de austeritate bugetară, autorităţile alocă sume exorbitante pentru a spori securitatea Parlamentului, unde sunt instalate gratii la uşi şi peliculă antiglonţ la ferestre. Toate acestea costă nouă milioane de lei. Viceministrul Construcţiilor, Anatolie Zolotcov, spune că lucrările au fost planificate încă în 2009, iar banii sunt prevăzuţi în bugetul de stat, potrivit JurnaltTV.
Unimedia.info

Ferestre antiglonț și gratii la Parlament; Deputații cheltuie milioane pentru o protecție mai bună

În plină criză economică şi în condiţii de austeritate bugetară, autorităţile alocă sume exorbitante pentru a spori securitatea Parlamentului, unde sunt instalate gratii la uşi şi peliculă antiglonţ la ferestre. Toate acestea costă nouă milioane de lei. Viceministrul Construcţiilor, Anatolie Zolotcov, spune că lucrările au fost planificate încă în 2009, iar banii sunt prevăzuţi în bugetul de stat. Unii deputaţi susţin acest proiect, iar alţii cred că guvernarea ia măsuri sporite de securitate pentru că se teme de furia oamenilor de rând.
Independent.md