4.585 vizualizări

Mesajul lui Vlad Filat postat pe o rețea de socializare

Liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a transmis marți, 15 martie, un mesaj prin intermediul administratorului paginii sale de facebook.  În mesajul său, fostul premier descrie  condițiile de detenție, situația politică din țară  și se referă critic la mai mulți politicieni.

Filat, către Ghimpu: „Am auzit că v-ați dat jos din copac, direct în buzunarul lui Plahotniuc”

Liderul PLDM Vladimir Filat, aflat în arest preventiv, a transmis un mesaj prin intermediul administratorului paginii sale de facebook. În mesajul său, Filat a ținut să-l întrebe pe liderul PL, Mihai Ghimpu, cum se simte în buzunarul lui Vladimir Plahorniuc.
Independent.md

Filat a postat primul mesaj la 5 luni de la „încătușare”

Liderul PLDM, Vlad Filat care se află în prezent în arest a publicat un mesaj dedicat „aniversării” a 5 luni de la încarcerare. Acesta menționează că a fost totul o înscenare, iar scopul adevărat este preluarea puterii în Moldova. Filat îi menționează direct pe Ilan Shor, Vlad Plahotniuc și Mihai Ghimpu în mesajul său și declară că în celula sa v-a fi plasat un „recidivist periculos”.
Agora.md

"Intunericul este locul unde Plahotniuc se simte in apele lui" "Cred ca in curand in celula va fi plasat un recidivist periculos ca sa am grija ce vorbesc data viitoare". Mesajul postat de pagina de facebook a lui Vlad Filat

Pe pagina de facebook a fostului premier Vlad Filat a aparut un mesaj in care liderul PLDM spune ca dosarul sau este unul politic "Astazi se implinesc cinci luni din ziua in care am fost incatusat.
Protv.md