4.233 vizualizări

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a depus cerere pentru cetățenia moldovenească

Traian Băsescu, împreună cu soția sa, Maria, au depus cerere pentru obținerea cetățeniei moldovenești. Potrivit presei de la Chișinău, informația a fost confirmată de secretarul Aparatului Prezidențial Ion Păduraru.

Sursă foto: pressalert.ro

Traian Băsescu – cetățean al Republicii Moldova? fostul președinte al României a depus o cerere la Presedinția RM

Fostul președinte român vrea să fie moldovean cu acte în regulă. Traian Băsescu, împreună cu soția sa au depus o cerere la Președinție pentru a obține cetățenia Republicii Moldova. Informația a fost confirmată de secretarul Aparatului Prezidențial Ion Păduraru.
protv.md

Traian Băsescu a depus cerere pentru cetățenia moldovenească

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, împreună cu soția sa, Maria, a depus cerere pentru obținerea cetățeniei moldovenești. Informnația a fost confirmată pentru Agora de responsabili din cadrul Administrației prezidențiale de la Chișinău.
agora.md

BOMBA ZILEI! Traian Băsescu a depus CERERE OFICIALĂ pentru a obține cetățenia Republicii Moldova!

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, împreună cu soția sa au depus o cerere la Președinția Moldovei pentru a obțne cetătșenia țării noastre. Informația a fost confirmată pentru Pro TV Chișinău de secretarul Aparatului Prezidențial Ion Păduraru. Potrivit lui Păduraru, Băsescu a indicat în cerere că își dorește să devină cetățean RM pentru că iubește Moldova.
mesaj.md