5.100 vizualizări

Concluziile co-raportorilor APCE privind situaţia din Moldova

Co-raportorii APCE s-au aflat pe 22-23 februarie într-o vizită de lucru în Republica Moldova. Concluziile co-raportorilor Valentina Leskaj şi Ögmundur Jónasson au fost publicate pe pagina electronică a APCE.

APCE, după vizita la Chișinău: Republica Moldova se află în captivitatea oligarhilor

Republica Moldova este un stat aflat în captivitatea oligarhilor, iar cetățenii țării nu au încredere în Parlament, Guvern și instituțiile statului, este concluzia coraportorilor Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) care au efectuat săptămâna trecută o vizită la Chișinău.
Independent.md

Concluziile co-raportorilor APCE referitor la situaţia din Moldova

Co-raportorii Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) au constatat lipsa încrederii în guvernare şi existenţa opiniilor precum că Republica Moldova ar fi „capturată” de oligarhi. Totodată, co-raportorii APCE, care au fost în vizită în Moldova pe 22-23 februarie, şi-au exprimat dorinţa ca şedinţele de judecată în cazul ex-premierului Vlad Filat să fie deschise. Concluziile co-raportorilor Valentina Leskaj şi Ögmundur Jónasson au fost publicate pe pagina electronică a APCE, transmite IPN.
Ipn.md

Coraportorii APCE, ÎNGRIJORAȚI de dosarul Filat. Ce i-au spus lui Gurin?

Coraportorii Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), care au fost recent într-o vizită de documentare la Chişinău, și-au informat colegii despre îngrijorările exprimate de reprezentanții societății civile și alți interlocutori cu care au discutat în timpul vizitei vizavi de faptul că R. Moldova a ajuns astăzi un stat capturat de oligarhi.
Ziarulnational.md