3 138 просмотры

Vizita președintei la Edineț, asociată cu campanie electorală de unele instituții media

Извините, этот техт доступен только в “Румынский”.

POLITICĂVIDEO // Maia Sandu, la gunoi! Așa au scandat oamenii din nordul țării

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu a fost întâmpinată cu huiduieli în cadrul vizitei de lucru de la Edineț, transmite Telegraph.md. Zeci de protestatari s-au adunat cu pancarte, scandând diferite lozinci anti-președinte, inclusiv ”Rușine”, ”Jos Maia Sandu!” și ”Maia Sandu la gunoi!”. A fost nevoie și de intervenția poliției pentru a o proteja pe șefa statului. Iar ofițerii SPPS au blocat accesul
Abcnews.md

Proteste și scandări la Edineț în timpul unei vizite a Maiei Sandu. Președinția: Sunt organizați ca să zădărnicească vizita (VIDEO)

Un grup de oameni a manifestat la Edineț în timpul vizitei președintei Maia Sandu. Aceștia au avut câteva pancarte și a au strigat „Rușine” în timp ce șefa statului se afla la o întâlnire. Informația despre proteste a apărut inițial pe unele canale de telegram apropiate socialiștilor. În imaginile video se observă un grup de tineri echipați cu fluiere și vuvuzele, care scandează activ.
Agora.md

VIDEO: Bandiții socialiști o atacă pe Maia Sandu la Edineț. Tineri cu cagule și măști au ieșit la „protest”

Bandiții comuniști și socialiști au mobilizat vreo 20 de oameni pentru a o ataca și huidui pe Maia Sandu, președintele Republicii Moldova. Cei care au venit să o jignească pe Maia Sandu sunt membri ai Blocului Comuniștilor și Socialiștilor. Toată regia a fost creată special pentru ai crea o imagine defavorabilă președintelui Maia Sandu, cu ajutorul presei controlate de forțele proruse. Cei care se fac vinovați de acest atac sunt bandiții Igor Dodon și Vladimir Voronin.
Timpul.md