5.059 vizualizări

Vremea de afară alertează presa și lansează competiția pentru titluri

Viscolul și zăpada de afară au devenit vineri, 6 ianuarie, subiect de top pentru toate redacțiile de știri din Republica Moldova, dar și pentru cele de peste Prut. Majoritatea titlurilor au atenționat oamenii despre pericolul meteorologic, în speță, despre condițiile dificile în care se circulă pe drumurile din țară, precum și pe cele din România și din Ucraina. Și dacă unii jurnaliști au pus accent pe accidentele care au avut loc pe arterele din Chișinău, alții au informat constant populația despre avertizările de cod galben, oranj sau roșu, emise de Serviciul Hidrometeorologic. O adevărată competiție s-a dat pentru titluri, fiecare media dorind să transmită cât mai impresionant despre vijelia de afară. Vedeți știrile.

COD PORTOCALIU de VISCOL! Care este situaţia în Capitală, ca urmare a condițiilor meteo

Primăria Chişinău informează că la această oră circulația rutieră pe străzile municipiului Chișinău se desfășoară în condiții de iarnă. Transportul public circulă conform programului corespunzător unei zile de lucru, iar în această dimineață au ieșit la linie 251 troleibuze și 106 autobuze.
publika.md

ALERTĂ DE VREME REA! Cod PORTOCALIU de ninsori puternice în centrul și sudul țării

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis avertizare cod portocaliu de ninsori puternice în raioanele centrale și de sud, unde stratul de zăpadă va ajunge la 7-17 centimetri.
democracy.md

Zăpada din capitală provoacă primele pagube. Un autobuz a alunecat pe bd. Negruzzi, oprindu-se în câteva mașini parcate (FOTO)

Fulgii de zăpadă care au căzut astăzi de-asupra Moldovei, fac și primele victime. Astfel, în capitală, șoferul unui autobuz de pe ruta 122 care cobora în pantă pe bulevardul Negruzzi, nu s-a isprăvit cu zăpada de pe carosabil, inversându-se dea lungul străzii.
realitatea.md