4.151 vizualizări

Vizita președintelui Igor Dodon la Bruxelles, urmărită cu atenție de presă

După „răsunătorul” popas la Moscova, efectuat la începutul lunii ianuarie 2017, în zilele de 6 și 7 februarie curent președintele Igor Dodon s-a deplasat, pentru o vizită oficială, la Bruxelles. În capitala Uniunii Europene, liderul moldovean va avea mai multe întrevederi cu oficialii comunitari. Chiar dacă de la distanţă, presa de la Chișinău urmărește cu atenţie evenimentul, iar dovada sunt știrile apărute peste zi. Jurnal.md a realizat un material, care conține opiniile mai multor experți referitoare la Acordul de Asociere cu UE, dar și la declarațiile lui Igor Dodon privind denunţarea iminentă a acestuia; publicația online Evz.md notează că preşdintele pleacă la Bruxelles cu chef de ceartă, iar Moldova.org a abordat un ton mai neutru, relatând cu precădere despre programul vizitei.

Dodon alungă investitorii străini atunci când vorbeşte despre anularea Acordului de Asociere; Ar fi un suicid economic pentru RM // EXPERŢI

Preşedintele Igor Dodon deja dăunează economiei naţionale prin crearea unei incertitudini strategice privind viitorul ţării pentru investitorii străini. Anularea Acordului de Asociere cu UE pentru a adera la Uniunea Economică Eurasiatică ar însemna un suicid economic pentru Moldova.
jurnal.md

Igor Dodon pleacă la Bruxelles

Președintele Igor Dodon se va afla în zilele de 6 și 7 februarie într-o vizită oficială la Bruxelles.
moldova.org

Dodon a plecat la Bruxelles cu chef de ceartă: „Această cooperare trebuie să aibă la bază interesele țării noastre Republica Moldova”

Igor Dodon a plecat, luni la Bruxelles, în cea de-a doua vizită oficială de la preluarea funcției de președinte.
evzmd.md