3.097 vizualizări

Vizita lui Igor Dodon la Bălți, reflectată cu surse anonime și accent pe epidemia de Covid-19

Președintele Igor Dodon a efectuat joi, 19 martie, o vizită de lucru la Bălți, fiind însoțit de trei deputați: socialiștii Alexandr Nesterovschi și Alexandr Usatîi, dar și democratul Vladimir Vitiuc. La Bălți, șeful statului a avut o întrevedere cu viceprimarul orașului, Nicolai Grigorișin, și a promis, printre altele, că se va adresa Guvernului cu solicitarea să fie alocați suplimentar 25 de milioane de lei pentru reparația drumurilor din municipiul Bălți.

Presa a relatat subiectul cu accente diferite. Așadar, Jurnal.md și-a concentrat atenția pe lipsa respectării condițiilor de carantină, titrând: „Dodon, la Bălți, cu alaiul de bodyguarzi după el, ignorând regulile împotriva COVID-19”. Nordnews.md a difuzat o știre ambiguă și cu surse anonime: „BREAKING NEWS / VIDEO | Igor Dodon l-ar fi amenințat cu răfuială pe viceprimarul de Bălți, Nicolai Grigorișin: Să vezi ce am să-ți fac eu…”. Și Agora.md a relatat despre vizita la Bălți în contextul epidemiei de noul coronavirus, dar respectând tonul neutru: „În plină epidemie, Dodon cutreieră prin țară. Președintele a mers la Bălți, însoțit de doi deputați PSRM și unul din PDM”.

Vedeți mai jos selecția de știri.

Dodon, la Bălți, cu alaiul de bodyguarzi după el, ignorând regulile împotriva COVID-19

În timp ce în RM a fost instituită stare de urgență pentru 60 de zile din cauza pandemiei COVID-19, iar peroanele care nu vor respecta măsurile de profilaxie vor fi amendate, șeful statului, Igor Dodon, a întreprins o vizită la Bălți, fiind înconjurat de un alai de bodyguarzi, toți fără maști de protecție sau mănuși și fără să respecte distanța recomandată de specialiști.
jurnal.md

În plină epidemie, Dodon cutreieră prin țară. Președintele a mers la Bălți, însoțit de doi deputați PSRM și unul din PDM

Deși în Republica Moldova a intrat în stare de urgență, iar oamenii au fost îndemnați să stea acasă, președintele Igor Dodon călătorește prin țară. Astăzi, a mers la Bălți, fiind însoțit de trei deputați – socialiștii Alexandr Nesterovschi și Alexandr Usatîi, dar și democratul Vladimir Vitiuc.
agora.md

BREAKING NEWS / VIDEO | Igor Dodon l-ar fi amenințat cu răfuială pe viceprimarul de Bălți, Nicolai Grigorișin: Să vezi ce am să-ți fac eu…

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, aflat azi într-o vizită de lucru la Bălți, l-ar fi amenințat cu răfuială pe viceprimarul de Bălți, Nicolai Grigorișin. Întâlnirea între cei doi a avut loc în contextul în care, primarul de Bălți, Renato Usatîi se află în carantină, la domiciliu.
nordnews.md