4.758 vizualizări

Vizita lui Andrei Nastase în SUA, între eșec și victorie… ziaristică

Potrivit unui comunicat de presă difuzat de Partidul „Platforma Demnitate și Adevăr”, liderul formațiunii, Andrei Năstase, a efectuat o vizită la Washington, unde a avut mai multe întrevederi cu oficiali americani. Vizita de peste ocean a avut ecouri și la Chișinău. Astfel, jurnaliștii nu au ezitat să scrie despre acest subiect, ba mai mult, au transmis mesaje extrem diferite, care au fost ca o adevărată hârtie de turnesol pentru politicile editoriale redacționale. Unii au catalogat vizita lui Andrei Năstase în Statele Unite drept „un mare eșec”, în timp ce alții au relatat despre aceasta pe o notă mai mult decât triumfalistă.

Vizita lui Andrei Năstase în Statele Unite ale Americii, UN MARE EȘEC

Un nou eșec pentru Andrei Năstase, liderul Partidului ”Demnitate și Adevăr” al mafioților fugari Țopa. De această dată este vorba despre vizita lui Năstase în Statele Unite.
publika.md

Andrei Năstase a întreprins o vizită în SUA. Vezi cu cine s-a întâlnit

Preşedintele Partidului Politic Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, în cadrul vizitei sale în Statele Unite ale Americii, i-a îndemnat pe oficialii americani să facă diferenţa între interesele guvernării şi dorinţele cetăţenilor Republicii Moldova.
evz.md

Andrei Năstase către oficiali din SUA: „Faceţi diferenţa între interesele guvernării şi dorinţa cetăţenilor RM”

În cadrul vizitei pe care o efectuează la Washington, preşedintele Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, a avut mai multe întâlniri cu oficiali din Senatul american, Oficiul pentru Afaceri Est-Europene al Departamentului de Stat şi din Grupul de Prieteni ai Moldovei în Congresul SUA „Congressional Moldovan Caucus”.
jurnal.md