7.555 vizualizări

Vasile Botnari, noul șef de la „Moldova-Gaz”, eroul zilei în presa de la Chișinău

Ministrul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, Vasile Botnari, a fost ales joi, 9 februarie, prin votul unanim al acționarilor, în funcția de președinte al Consiliului de administrare al SA „Moldova-Gaz”. Informația a fost rapid preluată de presă, care a relatat „generos” și… de propria manieră despre această schimbare de cadre. Astfel, publicația Eco.md menționează că „previziunile au fost confirmate și omul lui Plahotniuc e șef la Moldova-Gaz”, reporterul făcând referire la declarațiile, ajunse anterior în presă, precum că președintele Igor Dodon ar fi vândut această funcție, în timpul vizitei sale la Moscova, liderului PD, Vlad Plahotniuc. Zdg.md a realizat un material amplu, în care reamintește despre averile pe care le deține Vasile Botnari și trece în revista biografia fostului ministrul. Și dacă o bună parte dintre instituțiile media au încercat să vadă „dedesubturile” acestei schimbări, Publika.md, instituție afiliată PD, a realizat o știre succintă  despre alegerea noului șef la „Moldova-Gaz”.

Previziuni confirmate: omul lui Plahotniuc, șef la Moldovagaz

Joi, 9 februarie 2017, a avut loc ședința Consiliului de observatori ai SA ”Moldovagaz”, în cadrul căreia au fost puse în discuție mai multe chestiuni importante ce țin de activitatea întreprinderii, printre care aprobarea noii componențe ai Consiliului de administrare.
eco.md

Cine este noul șef al Moldovagaz? Cât a donat PD-ului și ce avere deține

Vasile Botnari, ministrul Tehnologiei Informațiilor este noul director al SA moldo-rusă „Moldovagaz”. Decizia a fost luată astăzi, în unanimitate, de către Consiliul de observatori ai „Moldovagaz”, se arată într-un comunicat al societății pe acțiuni.
zdg.md

Vasile Botnari a fost ales preşedintele S.A. "Moldovagaz"

Ministrul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, Vasile Botnari, a fost ales in functia de presedinte al S.A. Moldovagaz. Ministrul Tehnologiei Informațiilor și Comunicațiilor, Vasile Botnari, este noul șef al S.A. "Moldovagaz".
publika.md