5.230 vizualizări

Traian Băsescu – Anatol Șalaru, un tandem politic în vizorul presei

Exclus recent de la conducerea Partidului Liberal și de la șefia ministerului Apărării, Anatol Şalaru, a anunțat joi, 5 ianuarie, că a avut o întrevedere cu fostul președinte al României, Traian Băsescu, cu care a discutat despre situația politică actuală din Republica Moldova. Potrivit lui Șalaru, cei doi au făcut un schimb de opinii cu privire la necesitatea construirii unei noi structuri politice de dreapta în țara noastră. Jurnaliștii au citit cu atenție acest anunț, iar știrile nu au întârziat să apară. Titlurile, însă au făcut diferența. Unele instituții media au pus accent pe senzațional, insinuând o „surpriză” în urma discuțiilor dintre cei doi politicieni, altele au dat drept fapt împlinit crearea unui nou partid politic…

Șalaru și Băsescu pregătesc o „surpriză” ? // „Unirea se face, nu se dezbate!”

Fostul ministru al Apărării, Anatol Șalaru a avut o întrevedere cu ex-președintele României, Traian Băsescu. Cei doi au vorbit despre problemele apărute după alegerile prezidențiale din Republica Moldova, continuarea drumului euro-atlantic, dar și despre construirea unei noi structuri politice.
today.md

Anatol Şalaru anunţă: Am discutat cu Traian Băsescu necesitatea construirii unei noi structuri politice

Ex-ministrul Apărării Anatiol Şalaru, exclus recent din conducerea Partidului Liberal, a anunţat joi, 5 ianuarie, că s-a întâlnit cu fostul preşedinte al României Traian Băsescu, cu care a avut un schimb de opinii despre situatia politica din Republica Moldova.
moldova.org

Confirmat: Șalaru vrea să scoată PL din viața politică a Republicii Moldova

Fostul ministru moldovean al Apărăii, liberalul Anatol Șalaru confirmă că a discutat cu fostul președinte român Traian Băsescu despre crearea unui nou partid în Republica Moldova.
sputnik.md