4.457 vizualizări

Subiectul Vlad Plahotniuc, probă de foc pentru jurnaliști

Proaspătul președinte al Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, iese din nou la rampă pe final de an și publică, pe blogul său personal, noi detalii din biografia sa. Jurnaliștii au reacționat diferit la cele publicate, dovadă și numeroasele – dar și diversele, ca abordare – materialele apărute în presa de astăzi. Unimedia.info, bunăoară, a tratat cu scepticism dezvăluirile lui Plahotniuc, portalul întrebându-se retoric dacă nu cumva politicianul „se pregătește de ceva?”. Argumentul.info, în schimb, l-a pus într-o lumină favorabilă, prezentându-i pasiunile și… victoria obținută la Campionatul Republican de Haltere. Cât privește Jurnal.md, acesta, în general, a evitat subiectul, publicând însă o știre în care se menționează că locuința liderului PD este verificată, zilnic, de agenți de pază cu ajutorul câinilor instruiți, iar titlul începe cu „De cine se teme Plahotniuc?”. Sunt titluri și știri ce îi îndepărtează pe jurnaliști de principiul echidistanței și le trădeze atitudinea…

Se pregătește de ceva? Vlad Plahotniuc și-a publicat, în premieră, biografia „neretușată”

Liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, și-a publicat pe blogul său biografia. Aici, el a povestit despre viața și activitatea sa și cum a reușit să ajungă om de afaceri.
unimedia.info

VIDEO: De cine se teme Plahotniuc? Zona în care locuieşte preşedintele PD, verificată zilnic cu ajutorul câinilor instruiţi

Măsurile de securitate luate de noul preşedinte al PD, Vladimir Plahotniuc, cresc de la o zi la alta. Pe lângă faptul că oligarhul deţine o agenţie de pază, că a îngrădit la maximum accesul în zona casei sale de pe strada Bulgară şi că perimetrul este păzit non-stop de mascaţi sau persoane în civil, mai nou şi un câine instruit este folosit la patrularea zonei.
jurnal.md

Vlad Plahotniuc halterofilul. Ce loc i-a adus liderului PDM Campionatul Republican la Haltere

Noul lider al PDM, Vlad Plahotniuc, a făcut publice noi detalii despre trecutul său. În profilul său, Plahotniuc scrie despre anii săi de școală. Politicianul susține că, atunci, a încercat de toate, satisfacții mari aducându-i halterele.
argumentul.info