4.505 vizualizări

Sondajele ca prilej de favorizare a unui singur politician

Opinia publică a fost informată miercuri, 19 octombrie, despre rezultatele unei noi cercetări sociologice. Cel mai recent sondaj de opinie, realizat de Compania „Intellect Group” în perioada 10-16 octombrie pe un eșantion de 910 persoane, îi prezintă pe liderul PSRM, Igor Dodon și pe președinta PAS, Maia Sandu, drept favoriții cursei electorale pentru fotoliul de președinte al Republicii Moldova. Așadar, pentru Igor Dodon și-ar da votul 31,4% dintre respondenți, iar pentru Maia Sandu – 14,8%. Pe locul trei s-ar clasa Marian Lupu, cu 13,9 la sută din voturi. Presa a reflectat pe larg subiectul, însă unele redacții au ales titluri care de departe favorizează un singur candidat, și anume, pe Marian Lupu. Vedeți mai jos știrile.

Un alt sondaj de opinie confirmă trendul ascendent al candidatului PD, Marian Lupu

Candidatul Partidului Democrat la funcția de președinte, Marian Lupu, înregistrează o creștere constantă a popularității în rândul electoratului. Cel puțin asta arată datele unui nou sondaj care a fost prezentat miercuri la Chișinău.
24h.md

Alegeri 2016 | Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, Igor Dodon ar acumula 31,4%, iar Maia Sandu 14,8%

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidențiale, liderul PSRM, Igor Dodon și președinta PAS, Maia Sandu, ar accede în turul doi de scrutin. Cel puțin așa arată datele unui sondaj, realizat și publicat astăzi de compania ”Intellect Group”.
radiochisinau.md

Candidatul PDM la funcţia de preşedinte creşte în sondaje

Candidatul Partidului Democrat pentru funcţia de preşedinte, Marian Lupu, continuă să câştige simpatia moldovenilor. Sondajul companiei "Intellect Group", prezentat astăzi, arată o nouă creştere a intenţiei de vot pentru liderul democraţilor.
prime.md