4.421 vizualizări

Schimbare de accente privind declarațiile lui Pavel Filip în plenul Parlamenului

Premierul Pavel Filip a prezentat în plenul Parlamentului vineri, 11 mai, raportul de activitate al Guvernului pentru anul 2017. În raport se arată că pe parcursul anului 2017 „Guvernul şi-a continuat acțiunile orientate spre dezvoltarea și modernizarea Republicii Moldova, cu centrarea pe rezultatele așteptate de cetățeni și pe realizarea obiectivului major de integrare europeană”. Declarațiile lui Pavel Filip s-au regăsit pe agenda mai multor instituții de presă de la noi, fiecare selectând citate diferite. Astfel, Imapacttv.md a scos în față îndemnul premierului de a căuta soluții și de a nu da vina pe guvernare pentru nerezolvarea problemelor: „Pavel Filip: Nu există o baghetă magică pentru a rezolva problemele din R. Moldova”. Publika.md a pus accent pe reușitele Guvernului: „Premierul Pavel Filip la raport în Parlament: Acțiunile Guvernului să vorbească în locul nostru”, în timp ce Agora.md s-a referit la finanțare externă: „Filip încearcă să convingă deputații: „Vom primi două tranșe din asistența de 100 de milioane de euro””. Vedeți mai jos selecția de știri.

Pavel Filip: Nu există o baghetă magică pentru a rezolva problemele din R.Moldova

Prim-ministrul Pavel Filip a îndemnat deputații să nu dea vina pe guvernare pentru nerezolvarea anumitor probleme din țară, dar să ofere un sprijin pentru a găsi soluții.
impacttv.md

Filip încearcă să convingă deputații: „Vom primi două tranșe din asistența de 100 de milioane de euro”

„Trebuie să vă dezamăgesc, e clară perioada în care vom primi asistența. Sunt sigur că anul acesta va fi debursată și a doua tranșă”, a spus Pavel Filip cu referire la criticile aduse de către deputatul PSRM Vlad Batrîncea.
agora.md

Premierul Pavel Filip la raport în Parlament: Acțiunile Guvernului să vorbească în locul nostru

Prim-ministrul Pavel Filip a prezentat astăzi, în Parlament, Raportul de activitate al Guvernului pe anul 2017. Pavel Filip a vorbit despre evoluțiile pe parcursul anului trecut și a punctat aspectele pe care se concentrează în prezent eforturile Executivului.
publika.md