3.556 vizualizări

„Salvator” sau ședință „productivă”? Cazul Ilan Șor, examinat la Curtea de Apel Cahul

Mai mulți simpatizanți ai partidului Șor au protestat miercuri, 8 august, în fața Curții de Apel Cahul în susținerea primarului de Orhei, Ilan Șor. În timp ce instanța examina dosarul de escrocherie și spălare de bani pe numele lui Ilan Șor, iar martorii audiați au confirmat circumstanțele învinuirii, oamenii scandau afară lozinci pro Ilan Șor. Potrivit Procuraturii Anticorupție, la ședință au fost audiați șapte martori, iar următoare ședință a fost fixată pentru 20 august. Jurnaliștii au relatat despre cele întâmplate la Cahul într-o manieră diferită și, pe alocuri, preferențială. Telegraph.md a pus accent pe grupul de oameni venit să-l susțină pe edilul de Orhei: „Ilan Șor întâmpinat ca un salvator la Curtea de Apel din Cahul”, în timp ce Deschide.md a catalogat ședința de judecată de la Cahul drept „productivă”. Zdg.md a relatat pe un ton neutru și echidistant, fără a folosi etichete sau judecăți de valoare.

(foto/video) Ilan Șor întâmpinat ca un salvator la Curtea de Apel din Cahul „Ilan, Moldova e cu tine!”

Mai mulți simpatizanți ai partidului “Șor” și oameni simpli s-au adunat astăzi în fața Curții de Apel Cahul să-l susțină pe liderul formațiunii Ilan ȘOR, cerând o justiție corectă și nu una televizată.
telegraph.md

Detalii despre ședința de la Curtea de Apel Cahul. Procuratura contrazice declarațiile avocatului lui Șor

După o pauză de mai mult de două luni, Curtea de Apel Cahul a examinat astăzi, 8 august, dosarul de escrocherie și spălare de bani pe numele controversatului om de afaceri și primar de Orhei, Ilan Șor.
zdg.md

Ședință productivă în Dosarul Șor: 7 martori i-au confirmat vinovăția.Când va fi următoarea ședință?

Ședință productivă în dosarul Shor. Astăzi au fost audiati 7 martori ai acuzării - 4 contabili (care au primit parolele și semnăturile digitale ale companiilor care au fost folosite la fraudarea sistemului bancar) și 3 foști angajați ai Băncii de Economii.
deschide.md