3.838 vizualizări

Retragerea din viața politică a vicepreşedintei PPDA, comentată diferit în presă

Vicepreşedinta Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr”, Aliona Mandatii, a scris pe o rețea de socializare, miercuri, 18 octombrie, că părăseşte formațiunea și se retrage din viaţa politică. Anunțul a fost preluat de presă, în știri cu titluri dintre cele mai  diverse și sugestive. Timpul.md a calificat cazul ca fiind „o lovitură dură”, nuanțând astfel subiectul:  „Lovitură dură pentru PPDA, la doar doua zile după anunțul despre alianța PAS cu DA. Aliona Mandatii pleacă din partid”. Publika.md a titrat în aceeași cheie: „DA continuă să-şi piardă părtaşii. Vicepreşedintele PPDA, Aliona Mandatii pleacă din politică”. Realitatea.md a fost mai detașată și a prezentat informația neutru: „PPDA a rămas fără un vicepreședinte. Cine a plecat din formațiune și de ce?! ”. Vedeți mai jos selecția de știri.

Lovitură dură pentru PPDA, la doar doua zile după anunțul despre alianța PAS cu DA. Aliona Mandatii pleacă din partid

Vicepreședintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr Aliona Mandatii se retrage din partid și din politică. Anunțul a fost făcut pe Facebook, în această noapte. Adjunctul lui Andrei Năstase și-a justificat decizia prin lipsă de timp, dar și probleme de sănătate.
timpul.md

PPDA a rămas fără un vicepreședinte. Cine a plecat din formațiune și de ce?!

Vicepreşedintele Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr”, Aliona Mandatii, a anunțat astăzi că părăseşte formațiunea și se retrage din viaţa politică, din cauza lipsei de timp. Anunțul a fost făcut pe contul ei de Facebook.
realitatea.md

DA continuă să-şi piardă părtaşii. Vicepreşedintele PPDA, Aliona Mandati pleacă din politică

Platforma "DA" continuă să-şi piardă părtaşii. Vicepreşedintele formațiunii, Aliona Mandati, a anunţat prin intermediul reţelelor sociale că pleacă din politică. Ea şi-a explicat decizia prin lipsă de timp şi din motive de sănătate.
publika.md