6.012 vizualizări

Reducerea prețurilor la medicamente, între senzație și scepticism

Premierul Pavel Filip a anunțat că, din 12 octombrie, peste 160 de medicamente de primă necesitate se vor ieftini cu 40 la sută. Această decizie survine după mai multe negocieri cu producătorii de profil. Prețul la medicamente fiind unul sensibil, noutatea a ajuns rapid și pe agenda jurnaliștilor de la Chișinău. Totuși, presa a relatat despre aceasta pe note foarte diferită: de la titluri de senzație până la scepticism. Cum și ce au scris jurnaliștii la acest subiect vedeți mai jos.

Reducere senzațională a prețurilor la medicamente în urma discuțiilor dintre premier și farmaciști

Circa 160 de denumiri de medicamente de primă necesitate se vor ieftini cu 40%. Anunțul a fost făcut de prim-ministrul Pavel Filip după ședința pe care a avut-o cu conducătorii companiilor farmaceutice din Republica Moldova. Este vorba de medicamentele cele mai importante și uzuale.
hotnews.md

Peste 160 de medicamente de primă necesitate se vor ieftini cu 40%, în luna octombrie

Guvernul a anunțat că peste 160 de preparate de primă necesitate se vor ieftini cu 40% din 12 octombrie. Decizia vine după numeroase negocieri cu producătorii farma.
agora.md

(video) O nouă promisiune de la Guvernul Filip. Medicamentele se vor ieftini cu 40%

Circa 160 de denumiri de medicamente, de primă necesitate se vor ieftini. Începând cu 12 octombrie prețul acestora va fi redus cu 40%.
unimedia.info