3.916 vizualizări

Protestul părinților la Primărie, văzut de presă

Scandalul licitațiilor trucate în sistemul educațional din capitală, care a izbucnit săptămâna trecută, a continuat și în ședința de luni, 28 noiembrie, a Primăriei. Un grup de părinți a venit pentru a protesta împotriva corupției în instituțiile de învățământ și pentru a le cere autorităților municipale socoteală în legătură cu produsele alimentare alterate care au ajuns în grădinițele din oraș. Protestul a ajuns cu repeziciune în atenția presei, care în ultimele zile a relatat pe larg despre aceste nereguli. Ca de obicei, diferența a fost făcută de titluri. Astfel, jurnaliștii de la Noi.md au folosit un citat din spusele lui Dorin Chirtoacă, prin care primarul i-a acuzat pe părinți de cele întâmplate; Timpul.md a relatat despre indignarea părinților, iar Realitatea.md a scos în prim-plan declarațiile edilului, care susține că a luptat mereu cu corupția. Vedeți selecția de știri.

Chirtoacă, părinților nemulțumiți: Voi sînteți vinovați

Un grup de părinți nemulțumiți de felul în care au fost hrăniți copiii lor la grădinițe au venit să protesteze la Primărie.
noi.md

Protest la Primărie: Părinții sunt indignați de licitațiile trucate cu alimente în grădinițele din Chișinău

Ședința serviciilor operative a Primăriei Chișinău a început cu un protest al unui grup de părinți, care și-au exprimat indignarea față de situația creată urmare a licitațiilor trucate cu alimente în grădinițele din Chișinău.
timpul.md

Scandalul DGETS: Un grup de părinți protestează la Primărie! Chirtoacă: Sunt atacat pe nedrept. Timp de trei mandate am prins peste o sută de bandiți de aceștia (FOTO)

Un grup de părinți a venit azi la ședința Primărie pentru a protesta împotriva corupției în instituțiile de învățământ din capitală și ineficiența autorităților municipale cu privire la această problemă.
realitatea.md