3.811 vizualizări

Problema gunoiului din capitală, prilej de ironii pentru politicieni și presă

După ce mai bine de patru zile gunoiul menajer nu a fost evacuat din Chișinău, reprezentanții PSRM au adus luni, 5 iunie, câțiva saci de gunoi la sediul PL din capitală. Acesta a fost un prilej pentru a le cere liberalilor să evacueze gunoiul acumulat în oraș. La rândul lor, liberalii au întors sacii cu gunoi înapoi și au declarat că înșiși socialiștii sunt „mizeria acestui oraș”, întrucât boicotează totul și pun piedici administrației locale. Presa a urmărit ping-pongul dintre liberali și socialiști, iar știrile nu au întârziat să apară. Cele mai multe dintre ele s-au evidențiat prin colorit și abordare ironică: „socialiștii și liberalii se dau în spectacol”, „capitala se sufocă sub deșeuri, iar liberalii și socialiștii își plimbă gunoiul”. Vedeți mai jos selecția de știri.

SCANDAL la sediul PL: Socialiștii și liberalii SE DAU ÎN SPECTACOL

Mai mulți exponenți ai Partidului Sociualiștilor au protestat în fața sediul Partidului Liberal din Chișinău, după ce ce în capitală nu se evacuează gunoiul deja de câteva zile.
mesaj.md

Liberalii si socialistii au facut din saci de gunoi mingi de fotbal si le-au pasat de la un sediu la altul - VIDEO

Astazi liberalii s-au pomenit cu saci de gunoi la usa partidului, insa la scurt timp liberalii i-au luat si i-au dus la sediul PSRM.
protv.md

Capitala se sufocă sub deșeuri, iar liberalii și socialiștii iși plimbă gunoiul de la un sediu la altul

Scandal în faţa sediului central al Partidului Liberal. Un grup de susţinători şi membri ai PSRM au adus astăzi pungi pline cu gunoi la intrarea în clădire.
publika.md