3.341 vizualizări

Presa a văzut o „surpriză” în neînregistrarea de către CEC a Partidului ȘOR în cursa electorală pe circumscripția națională

Din cauza unor neconformități la dosarul depus, Comisia Electorală Centrală nu a înregistrat joi, 3 ianuarie, Partidul ȘOR în cursa electorală pe circumscripția națională. Totuși, formațiunea politică mai are timp să lichideze neconformitățile depistate și să solicite repetat înregistrarea în alegeri. Acest subiect a devenit știrea zilei și a fost abordat în mod diferit. Sputnik.md, bunăoară, a scos în prim-plan faptul că decizia CEC a fost una neașteptată: „Surprize la CEC: Motivul pentru care o decizie importantă a fost amânată pentru o altă zi”. În știrea de la Jurnal.md s-au strecurat etichetări și judecăți de valoare, precum „eșec pentru Partidul Șor” sau „controversatul primar de la Orhei”. Tv8.md a relatat subiectul neutru și echilibrat.

Surprize la CEC: Motivul pentru care o decizie importantă a fost amânată pentru o altă zi

Opiniile membrilor Comisiei Electorale Centrale s-au divizat astăzi, atunci când au discutat subiectul înregistrării Partidului Politic ”ȘOR„ în cursa electorală.
sputnik.md

ULTIMA ORĂ! CEC nu a înregistrat Partidul ȘOR în cursa electorală

Comisia Electorală Centrală (CEC) nu a înregistrat Partidul ȘOR în cursa electorală pe circumscripția națională, din cauza unor neconformități la dosarul depus de partid. Totuși, formațiunea politică mai are timp să lichideze neconformitățile și să solicite repetat înregistrarea în alegeri.
tv8.md

Motivul pentru care Șor a făcut cale întoarsă de la CEC; Nu, nu lipsa de integritate

Eșec pentru Partidul Șor care a încercat astăzi să se înregistreze în calitate de concurent la alegerile parlamentare pe circumscripția națională.
jurnal.md