3.645 vizualizări

Presa despre vacanța de la final de august a bugetarilor, acordată de Executiv

Guvernul a aprobat luni, 20 august, hotărârea care prevede în perioada sărbătorilor naționale o vacanță de 9 zile pentru bugetarii moldoveni. În pofida unui de val de nemulțumiri din partea internauților, dar și a patronatelor și a Camerei de Comerț Americane. Cabinetul de miniștri a votat, totuși, ca zilele de 28, 29 şi 30 august curent să fie libere, urmând să fie recuperate pe 8, 29 septembrie și 20 octombrie. Presa a relatat despre această decizie imediat după ședința Guvernului, iar abordarea a fost diferită. Argumentul.info nu a dat informații de context și nu a menționat că au existat nemulțumiri la acest subiect. Știrea de la Agora.md a fost mai critică, aceasta a titrat:La odihnă, vrei nu vrei. Guvernul a decis că moldovenii vor sta acasă ultima săptămână din august”. Portalul Protv.md a fost neutru, menționând faptul că această inițiativă a fost criticată.

Decis: zilele de 28, 29 și 30 august vor fi zile de odihnă

Zilele de 28, 29 şi 30 august curent vor fi zile libere, potrivit hotărârii aprobate astăzi de Executiv. Acestea vor fi recuperate în zilele de sâmbătă: 8 septembrie, 29 septembrie și 20 octombrie.
argumentul.info

Decis. Bugetarii vor avea minivacanta de 9 zile. Guvernul a aprobat initiativa

Bugetarii vor avea o minivacanta de 9 zile. Guvernul a aprobat astazi propunerea Confederatiei Nationale a Sindicatelor.
protv.md

La odihnă, vrei nu vrei. Guvernul a decis că moldovenii vor sta acasă ultima săptămână din august

Vor sau nu, bugetarii moldoveni vor avea vacanță timp de nouă zile, în perioada sărbătorilor naționale de la sfârșitul lunii august. Guvernul a acordat astăzi vot pozitiv vacanței de 25 august - 2 septembrie, în pofida unui val de nemulțumiri din partea patronatelor și a Camerei de Comerț Americane.
agora.md