4.819 vizualizări

Presa despre Jurnal Trust Media: datorii financiare sau ținta unui atac politic?

Conducerea Jurnal Trust Media a anunțat joi, 12 ianuarie, printr-o declarație de presă, că instituția media a fost obligată unilateral să părăsească, în termen de 35 de zile, sediul pe care în închiriază în clădirea „Sky Tower”. De asemenea, din 16 ianuarie 2017, postul va avea o nouă grilă de emisie, în care vor fi păstrate doar câteva produse originale. În declarație se mai menționează că Jurnal TV „a fost ținta mai multor atacuri atât din partea structurilor mediatice deținute de către oligarhul Vladimir Plahotniuc, cât și din partea instituțiilor statului, controlate de acesta”. Majoritatea presei de la Chișinău a reacționat la această veste, doar că fiecare a făcut-o în felul său. Astfel, unii colegi de breaslă au scris exclusiv despre problemele financiare cu care se confruntă compania, în timp ce alții au văzut în asta o „persecuție din partea „regimului oligarhic””.

EXCLUSIV // Cine i-a alungat de fapt pe cei de la Jurnal TV din SkyTower

Conducerea trustului Jurnal TV a anunțat recent printr-o declaratie că proprietarul clădirii, în care își are sediu televiziunea, a hotărât să rezilieze unilateral şi necondiţionat contractul de locaţiune, obligând postul TV să părăsească sediul într-un termen de 35 de zile.
today.md

Jurnal TV anunță că este obligat să-și schimbe sediul și că va avea o nouă grilă de emisie

„Începând cu ziua de luni, 16 ianuarie 2017, ora 00:00, postul Jurnal TV va avea o grilă de emisie nouă, fiind păstrate doar câteva produse originale”, se menționează într-o declarație făcută ​conducerea Jurnal Trust Media.
diez.md

Jurnal TV își schimbă grila de emisie și sediul: „Lupta cu sistemul oligarhic este inegală”

Postul de televiziune Jurnal TV va avea o grilă de emisie nouă începând de luni, 16 ianuarie, fiind păstrate doar câteva produse originale.
independent.md