4.861 vizualizări

Presa cu ochii pe Ilan Shor

Săptămâna „justițiară” continuă joi, 30 iunie, cu dosarul lui Ilan Shor, în cadrul căruia magistrații Curții de Apel au examinat cererea avocaților de a-l elibera pe acesta din arest. În același timp, mai mulți susținători ai primarului de Orhei s-au adunat în fața Curții de Apel, unde au scandat mai multe lozinci de susţinere a omului de afaceri: „Ilan Shor, Orheiul e cu tine!”, „Ilan – exemplu”, „Ilan Shor, Moldova e cu tine!”. Jurnaliștii nu au putut trece cu vederea acest eveniment și l-au tratat în știrile lor. Vedeți mai jos cum şi dacă le-a reușit.

„Ilan Shor, Moldova e cu tine”. Protest de amploare în susținerea primarului de Orhei

Câteva sute de persoane protestează în aceste momente în fața Curții de Apel Chișinău. Manifestanții cer eliberarea imediată a primarului de Orhei, Ilan Shor, comunică Politik.md.
politik.md

Sustinatorii lui Shor s-au adunat la Curte de Apel pentru a cere eliberarea primarului de Orhei: "Libertate pentru primarul nostru" - GALERIE FOTO

Zeci de sustinatori ai primarului de Orhei s-au adun in fata Curtii de Apel Chisinau acolo unde magistratii urmeaza sa examineze recursul avocatilor lui Ilan Shor cer ca acesta sa fie eliberat din izolatorul CNA si sa fie cercetat sub control judicar.
protv.md

(video) Protest în susținerea lui Ilan Shor în fața Curții de Apel: „Libertate!”

Zeci de susținători ai primarului de Orhei protestează în fața Curții de Apel Chișinău. Oamenii strigă „Libertate lui Shor!”
unimedia.md