4.035 vizualizări

PR politic de 9 mai

Semnificația dublă a zilei de 9 mai (Ziua Europei și Ziua Victoriei) a fost un prilej pentru politicieni de a face baie de mulțime, notează mai multe instituții de presă de la noi. Președintele Igor Dodon și șefii Parlamentului și Guvernului, democrații Andrian Candu și Pavel Filip au depus flori la Complexul Memorial „Eternitate”, după care au mers în centrul capitalei. Subiectul a fost reflectat pe larg de presă și prezentat în folosul anumitor actori politici. Jurnaliștii de la Actualitati.md l-au scos în prim-plan pe Igor Dodon, titrând: Igor Dodon despre Marșul Victoriei: Trebuie să transmitem această tradiție copiilor noștri”. În același timp, Democracy.md i-a favorizat pe democrați: Fruntaşii democraţi au făcut baie de mulţime şi au mâncat terci ostăşesc în scuarul Catedralei”. Zdg.md a fost mai critic și a prezentat echidistant și neutru evenimentele din centrul capitalei.

Igor Dodon despre Marșul Victoriei: Trebuie să transmitem această tradiție copiilor noștri

Fruntaşi ai formaţiunii, Vlad Plahotniuc, Pavel Filip sau Andrian Candu au gustat din mâncarea ostăşească, alături de veteranii celui de-al doilea Război Mondial şi au făcut baie de mulţime.
actualitati.md

(FOTO) Cum au sărbătorit politicienii Ziua Victoriei și Ziua Europei

Semnificația dublă a zilei de 9 mai a fost marcată astăzi în capitală de partidele de la guvernare și mii de cetățeni. Ziua a început cu ceremonia solemnă de depunere a florilor la Complexul Memorial „Eternitate”, la care au participat președintele țării, socialistul Igor Dodon și șefii Parlamentului și Guvernului, democrații Andrian Candu și Pavel Flip.
zdg.md

Fruntaşii democraţi au făcut baie de mulţime şi au mâncat terci ostăşesc în scuarul Catedralei

Fruntaşi ai formaţiunii, Vlad Plahotniuc, Pavel Filip sau Andrian Candu au gustat din mâncarea ostăşească, alături de veteranii celui de-al doilea Război Mondial şi au făcut baie de mulţime.
democracy.md