4.977 vizualizări

Plahotniuc despre Filip, presa despre Plahotniuc

După recenta vizită întreprinsă, la Washington, în calitate de coordonator executiv al Alianței de guvernare, Vlad Plahotniuc iese din nou la rampă, de această dată cu o postare pe o rețea de socializare. Joi, 2 iunie, politicianul PD a scris, pe pagina sa de Facebook, despre faptul că Guvernul Filip are sprijin politic total din partea coaliției majoritare, iar demisia Prim-ministrului nu ar fi decât speculații menite să manipuleze opinia publică. După cum era și de așteptat, presa a urmărit aceste declarații, care s-au transformat rapid în știri. Cine și ce a scris vedeți mai jos.

REACŢIA lui Vlad Plahotniuc la speculațiile privind demiterea premierului Filip

Prim-vicepreşedintele PDM, Vlad Plahotniuc, dezminte într-o postare pe Facebook știrile privind o eventuală demitere a premierului Pavel Filip. Democaratul le califică drept speculații.
publika.md

Vlad Plahotniuc, din numele coalitiei de guvernarare: "Premierul si Guvernul vor beneficia de intregul nostru sprijin politic pentru a-si duce mandatul pana la capat"

"Guvernul are sprijin politic total din partea Coalitiei majoritare, la fel si Prim-Ministrul RM, domnul Pavel Filip", a scris Vlad Plahotniuc pe pagina lui de facebook.
inprofunzime.md

Va demisiona Guvernul Filip sau nu. Iată ce spune Vlad Plahotniuc!

Stabilitatea Guvernului le creează emoții tot mai mari celor care încearcă de luni de zile să arunce Moldova în haos și să o supună interesului lor. Despre asta scrie prim-vicepreşedintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc, într-o postare pe o reţea de socializare, transmite CURENTUL.
curentul.md