5.002 vizualizări

Organizația „Urmașii lui Ștefan”, în vizorul presei

Un grup de tineri a anunțat luni, 5 decembrie, în cadrul unei conferințe de presă, lansarea oficială a Asociației „Urmașii lui Ștefan”. Potrivit organizatorilor, care sunt și membrii ai asociației, aceasta își propune „educarea tinerilor în spiritul patriotismului moldovenesc și al dragostei față de țară, precum și educarea unei clase de tineret puternice, capabilă să reziste manipulărilor și jocurilor venite din exterior”. Evenimentul a prezentat interes pentru presa de la Chișinău, care a realizat mai multe știri la subiect. Unele instituții media au accentuat spiritul patriotic al organizației, iar altele și-au pus întrebări privind adevărata misiune a „Urmașilor lui Ștefan”, care astfel și-ar dori să protejeze Moldova de unionism.

„Urmașii lui Ștefan” vor să educe tinerii în spiritul patriotismului moldovenesc

Spiritul patriotic şi dragostea pentru neam vor fi promovate de o nouă asociaţie – Mişcarea de Tineret „Urmaşii lui Ştefan”, înregistrată la începutul lunii noiembrie anul curent la Ministerul Justiţiei. Principalele obiective ale organizaţiei şi programul viitoarelor activităţi au fost anunţate într-o conferinţă de presă la IPN.
argumentul.info

Ai cui sunt „Urmașii Lui Ștefan”? A fost lansată o mișcare de tineret care vrea „să protejeze Moldova de unionism”

Un grup de membrii ai mișcării „Urmașii lui Ștefan”, au organizat o conferință de presă prin care au anunțat lansarea oficială a asociației. Potrivit organizatorilor, această organizație are ca scop „educarea tinerilor în spiritul patriotismului moldovenesc și dragostei față de țară”.
agora.md

„Urmașii lui Ștefan”, uniți într-o mișcare

Mișcarea patriotică de tineret „Urmașii lui Ștefan” a fost creată cu scopul unirii tuturor celor care cinstesc istoria suverană a Moldovei.
noi.md