3.537 vizualizări

Numărul angajaților medicali infectați cu Covid-19, între creșteri alarmante și omisiuni

Ministerul Sănătății a anunțat că până luni, 13 aprilie, în Republica Moldova au fost înregistrate 435 de cazuri de infectare cu Covid-19 în rândul angajaților sistemului de sănătate, numărul total de îmbolnăviri fiind de 1662 de cazuri. Cifrele au devenit prilej de știri pentru mai multe instituții media, fiind interpretate diferit.

Jurnal.md, bunăoară, a titrat pe un ton grav: „Alarmant! Crește numărul angajaților sistemului de sănătate infectați cu coronavirus”. Accent TV, pe de altă parte, a evitat să menționeze cifrele, punând în schimb accent pe declarațiile primarului Ion Ceban care a promis că toți angajații medicali vor fi testați: „Toți medicii din capitală vor fi testați la noul coronavirus”. Radiochisinau.md a prezentat un infografic în care arată creșterea numărului angajaților medicali infectați în ultimele 10 zile: „INFOGRAFIC | Numărul lucrătorilor medicali care s-au infectat cu COVID-19 în R. Moldova aproape că s-a triplat în ultimele 10 zile”.

Vedeți mai jos selecția de știri.

Alarmant! Crește numărul angajaților sistemului de sănătate infectați cu coronavirus

Crește numărul angajaților sistemului de sănătate infectați cu coronavirus. Până astăzi au fost înregistrate 435 de cazuri de infectare cu COVID-19, în rândul angajaților sistemului de sănătate, anunță Ministerul Sănătății.
jurnal.md

INFOGRAFIC | Numărul lucrătorilor medicali care s-au infectat cu COVID-19 în R.Moldova aproape că s-a triplat în ultimele 10 zile

Numărul lucrătorilor medicali care s-au infectat cu COVID-19 în Rep. Moldova aproape că s-a triplat în ultimele 10 zile, potrivit datelor Ministerului Sănătății.
radiochisinau.md

В столице всех врачей проверят на коронавирус

Всех врачей, которые работают в медицинских учреждениях Кишинева, проверят на наличие коронавируса. О этом заявил генеральный примар Кишинева Ион Чебан.
a-tv.md