7.024 vizualizări

Leșinul lui Vlad Filat între speculații și supoziții jurnalistice

În dimineața zilei de 21 iunie, fostul premier Vlad Filat, care se afla la  ședința de judecată, s-a simţit rău și şi-a pierdut cunoştinţa. La Judecătoria Buiucani a venit o ambulanţă pentru a i se acorda ajutor medical. Ulterior, avocatul acestuia, Igor Popa, a precizat că Vlad Filat a leşinat în anticamera Judecătoriei și a fost transportat înapoi în penitenciarul nr. 13. Totuși, incidentul a oferit un bun prilej pentru speculații și supoziții pentru unii jurnaliști, care au relatat că politicanul nu poate fi reanimat sau că leșinul acestuia ar fi avut loc imediat după pledoaria finală…

Filat a leșinat când a auzit pledoaria finală

Fostul premier Vad Filat continuă să-și facă PR politic chiar și din penitenciar. De această dată chiar a leșinat în sala de judecată asta în condițiile în care și anterior procurorii îl acuzau pe acesta dar și pe apărarea lui că tergiversează intenționat desfășurarea procesului.
democracy.md

Fostul premier Filat a leşinat în timpul şedinţei de judecată

Avocatul fostului premier: Vladimir Filat a fost dus la Penitenciarul 13.
jurnal.md

ȘOC: Vlad Filat și-a pierdut cunoștința. Medicii nu-l pot reanima

Fostul premier Vlad Filat și-a pierdut cunoștința în sala de judecată. Medicii au intervenit pentru a-i acorda primul ajutor.
sputnik.md