6.526 vizualizări

Jurnaliștii, cu ochii pe vizita lui Dmitri Rogozin

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin va efectua, în zilele de 5 și 6 iulie, o vizită în Republica Moldova. La Chișinău, Dmitri Rogozin se va întâlni cu premierul Pavel Filip, dar și cu ministrul Economiei, Octavian Calmâc. De asemenea, Dmitri Rogozin va merge la Tiraspol, unde va discuta cu liderul separatist de acolo, Evgheni Șevciuk. Anunțul despre vizita controversatului politician rus, a cărui ultim popas în Republica Moldova s-a lăsat și cu un scandal, a provocat rapid interesul presei de la Chișinău, care a scris cu prisosință despre aceasta.

Rogozin în R. Moldova: cu un picior la Chișinău și altul la Tiraspol

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin, reprezentant special al președintelui rus pentru Transnistria, va efectua o vizită de lucru la Chișinău, în perioada 5-6 iulie curent.
hotnews.md

Dmitri Rogozin vine în Republica Moldova

Oficialul rus va merge la Tiraspol, pentru a media discuțiile care iau amploare între liderul separatist, Evgheni Șevciuk, și pretinsul soviet suprem din regiune, scrie publicația infoprut.ro.
trm.md

Dmitri Rogozin vine la Chișinău

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin întreprinde o vizită de două zile în Republica Moldova, pe 5 și 6 iulie, în cadrul căreia va avea întrevederi cu premierul Pavel Filip și cu ministrul Economiei Octavian Calmâc.
timpul.md