5.088 vizualizări

Imaginile video cu Dorin Chirtoacă, între justificări și jocuri politice

Săptămâna 12-18 septembrie a început exploziv pentru spațiul mediatic autohton, online-ul fiind invadat de câteva filmulețe ale căror protagonist principal este primarul capitalei, Dorin Chirtoacă. Edilul a fost surprins la o petrecere ce pare să fi fost dată acum nişte ani într-un garaj, consumând alcool și ascultând muzica formaţiei „Liubă” din Rusia – „trupa favorită a lui Putin”, precum au ținut să menționeze mai mulți reporteri. Cele cinci filmulețe au devenit subiect de top în presa de la Chișinău din 12 septembrie: jurnaliștii au dezbătut pe larg imaginile măsura în care acestea sunt compatibile cu statutul de persoană publică, iar Dorin Chirtoacă nu a întârziat să-şi facă publică reacţia. Știrile ce au prezentat opinia primarului despre cele întâmplate au avut titluri foarte diverse: de la citate care conțin justificări până la cele cu tentă politică. Vedeți mai jos cum au relatat jurnaliștii despre afirmațiile lui Dorin Chirtoacă.

Dorin Chirtoacă: Ne permitem și să ne distrăm, uneori poate și mai deochiat

Dorin Chirtoacă, primarul municipiului Chișinău, a reacționat la imaginile apărute în presă de la o petrecere la care a fost prezent. Potrivit edilului, petrecerea a avut loc cu 3-5 ani în urmă, într-o spălătorie.
moldova.org

"A mai rămas cognac". REACŢIA lui Chirtoacă la IMAGINILE SCANDALOASE apărute pe Internet (VIDEO)

Suntem cu toții oameni. Aşa a reacţionat primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, la înregistrările video plasate pe internet în care se distrează într-un garaj alături de colegi din primărie şi din Partidul Liberal.
publika.md

Мэр Кишинева Киртоакэ: Теперь меня отправят в отставку за коньяк и русскую музыку

Как мэр Кишинева Дорин Киртоакэ проводит свой досуг? Пьянствует в гараже со столичными чиновниками! Только если раньше у кишиневцев были насчет этого одни лишь подозрения, теперь появились самые настоящие доказательства.
kp.md