5.435 vizualizări

Gestul Marinei Tauber în prima ședință a Parlamentului, cap de afiș în știrile de astăzi

Chiar dacă aleșii poporului întruniți joi, 21 martie, în prima ședință a noului for legislativ de la Chișinău, nu au reușit să aleagă conducerea Parlamentului, ei s-au remarcat prin acțiuni și gesturi care au ajuns rapid în vizorul presei. „Eroina” zilei a fost deputata Marina Tauber de la Partidul „Șor”, care a venit cu un parasolar – pentru că, spune ea, vrea să se protejeze de Blocul ACUM, „colegul Andrei Năstase, care a declarat de mai multe ori că a fost intoxicat cu mercur”.

Jurnal.md a remarcat atât gestul Marinei Tauber, cât și cel al liderului său de partid, Ilan Șor, titrând: Prima zi de muncă la Parlament: Șor s-a legănat toată ședința, iar Tauber a făcut spectacol cu o folie de aluminiu”. Și dacă Jurnal.md a pus accent pe show, Actual.md a adoptat un stil ironic și a trunchiat citatele: „Tauber a ridicat „un gard anti-mercur” ca să se protejeze de „intoxicatul” Năstase”. La rândul său, Zdg.md a relatat despre cele întâmplate astăzi în noul for legislativ pe un ton neutru, fără a nuanța subiectul. Vedeți mai jos știrile.

Prima zi de muncă la Parlament: Șor s-a legănat toată ședința, iar Tauber a făcut spectacol cu o folie de aluminiu

Prima zi de muncă la Parlament a fost destul de „productivă” pentru reprezentanții partidului Șor. În timp ce Ilan Șor s-a legănat aproape toată ședința în fotoliul de deputat, adjuncta sa, Marina Tauber, s-a dat în spectacol.
jurnal.md

„Circ” la prima ședință a Parlamentului. Ce a făcut Marina Tauber

Marina Tauber, deputat al Partidului „Șor” a scos un parasolar auto și l-a îndreptat spre Blocul ACUM, menționând că se protejează în acest fel de Andrei Năstase, care ar fi fost intoxicat cu mercur.
zdg.md

Tauber a ridicat ”un gard antimercur” ca să se protejeze de ”intoxicatul” Năstase

Deputatul din Partidul Șor Marina Tauber a ridicat între ea și parlamentarii din blocul ACUM un ”gard de protecție antimercur”.
actual.md