4.525 vizualizări

Dispoziția Silviei Radu, în vizorul presei

Primărița interimară a capitalei, Silvia Radu, a emis o dispoziție prin care le interzice funcționarilor municipali să comunice direct cu jurnaliștii, toate informațiile legate de administrația municipală urmând să fie transmise exclusiv prin Direcția relații publice a Primăriei. Anunțul a fost făcut luni, 27 noiembrie, de șeful interimar al Direcției generale transport public și căi de comunicație, Oleg Poiată, în urma ședinței operative de la Primărie. Presa a relatat pe larg despre decizia dată, iar fiecare instituție a scos în relief aspecte diferite. Impacttv.md a menționat că restricționarea comunicării cu jurnaliștii vine în contextul mai multor schimbări promise de Silvia Radu: „(video) A promis schimbări, face schimbări! Deocamdată, de decor. Primele realizări ale Silviei Radu”. Politics.md a notat pe o notă tranșantă: „Silvia Radu împiedică jurnaliștii să comunice direct cu șefii direcțiilor din Primărie”. Ipn.md a titrat pe  o notă neutră: „Funcționarii municipali nu mai au dreptul să comunice direct cu jurnaliștii”. Vedeți mai jos selecția de știri.

(video) A promis schimbări, face schimbări! Deocamdată, de decor. Primele realizări ale Silviei Radu

A promis schimbări, face schimbări. Deocamdată, de decor. Primarul general interimar a mutat întâlnirea săptămânală cu şefii direcţiilor din sala de şedinţe, în sala de protocol, motivând că vrea să-şi privească în ochi subordonaţii, când dau raportul.
impacttv.md

Funcționarii municipali nu mai au dreptul să comunice direct cu jurnaliștii

Primarul interimar al capitalei Silvia Radu a semnat o dispoziție prin care le-a interzis funcționarilor municipali să comunice cu jurnaliștii. Toate informațiile legate de administrația municipală vor fi transmise exclusiv prin Direcția relații publice a Primăriei, transmite IPN.
ipn.md

Silvia Radu împiedică jurnaliștii să comunice direct cu șefii direcțiilor din Primărie

Primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu, a semnat o dispoziție prin care jurnaliștii vor putea comunica cu direcțiile din cadrul instituției doar prin intermediul serviciului de presă al Primăriei, comunică Radio Chișinău.
politics.md