3.743 vizualizări

Decorarea lui Pirkka Tapiola cu „Ordinul de Onoare”, prilej de titluri colorate

Preşedintele Igor Dodon a avut miercuri, 16 august,  o întrevedere cu ambasadorul UE în Republica Moldova, Pirkka Tapiola, cu ocazia încheierii mandatului acestuia în țara noastră. Șeful statului i-a conferit lui Pirkka Tapiola distincția „Ordinul de Onoare” în semn de gratitudine pentru sprijinul acordat Republicii Moldova în procesul de punere în aplicare a reformelor și promovare a valorilor democratice. Presa nu a trecut cu vederea această întâlnire, iar titlurile știrilor au fost dintre cele mai diverse și „colorate”. Astfel, Argumentul.info a apreciat că prin această distincție „Dodon provoacă gelozie la Moscova”, iar Timpul.md și-a intitulat știre: „Dodon îl medaliază pe Ambasadorul UE în timpul căruia susținerea pentru UE s-a prăbușit”. Moldova.org îl citează în titlu pe președintele Dodon : „Pirkka Tapiola este ambasadorul care a reușit să excludă geopoliticul din relațiile noastre”. Vedeți mai jos selecția de știri.

Dodon provoacă gelozie la Moscova

Șeful Delegației Uniunii Europene la Chișinău, Pirkka Tapiola, care își încheie mandatul de activitate, a fost decorat cu distincția „Ordinul de Onoare” de către președintele Igor Dodon.
argumentul.info

Igor Dodon: Pirkka Tapiola este ambasadorul care a reușit să excludă geopoliticul din relațiile noastre

Preşedintele Igor Dodon a avut astăzi o întrevedere cu ambasadorul Pirkka Tapiola cu ocazia încheierii mandatului de şef al Delegaţiei UE în Republica Moldova.
moldova.org

Dodon îl medaliază pe Ambasadorul UE în timpul căruia susținerea pentru UE s-a PRĂBUȘIT: „A reușit să excludă geopoliticul din relațiile noastre”

Preşedintele Igor Dodon a avut astăzi o întrevedere cu ambasadorul Pirkka Tapiola cu ocazia încheierii mandatului de şef al Delegaţiei UE în Republica Moldova.
timpul.md