5.446 vizualizări

Declarațiile președintei PSRM, Zinaida Greceanîi, citate părtinitor

Președinta PSRM, Zinaida Greceanîi a anunțat marți, 21 noiembrie, în cadrul unei conferințe de presă că activiștii socialiști au colectat 300.000 de semnături pentru republica prezidențială, cu intenția de a suplini numărul semnăturilor până la un milion până în februarie 2018. Zinaida Greceanîi consideră că pentru eradicarea corupției este nevoie ca șeful statului să aibă prerogative mai mari. Presa a relatat pe larg despre intențiile socialiștilor, însă nu toți au păstrat echilibrul. A-tv.md (instituție media afiliată socialiștilor) a subliniat că „deja 300 de mii de cetățeni au semnat pentru republica prezidențială”. Publika.md (instituție media afiliată democraților) a văzut în anunțul socialiștilor o metodă de lansare în campania electorală pentru alegerile din 2018. Agora.md a realizat o știre neutră, în care s-au specificat principalele obiective ale PSRM. Vedeți mai jos selecția de știri.

За президентскую форму правления подписались уже 300 тысяч граждан

Кампания по сбору подписей в поддержку перехода к президентской форме правления началась всего месяц назад. За это время активисты и сторонники Партии социалистов собрали порядка 300 тысяч подписей граждан.
a-tv.md

PSRM anunță că a colectat 300.000 de semnături pentru republica prezidențială. Greceanîi: Țintim milionul

„Activiștii PSRM au colectat deja 300.000 de semnături în susținerea trecerii la republica prezidențială. Până la 2 februarie 2018, intenționăm să colectăm cel puțin un milion de semnături în susținerea republicii prezidențiale”, a declarat președintele partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, în cadrul unei conferințe de presă.
agora.md

PSRM s-a lansat deja în campanie electorală pentru alegerile din 2018. Anunţul făcut de Greceanîi

Partidul Socialiştilor din Moldova s-a lansat în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 2018. Preşedintele formaţiunii, Zinaida Greceanîi, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că săptămâna viitoare vor numi candidaţii pentru circumscripţiile uninominale.
publika.md