7.082 vizualizări

Declarațiile avocatei Ana Ursachi, interpretate de jurnaliști

Invitată la emisiunea „Interpol” de la TV 7, avocata Ana Ursachi a făcut joi, 8 septembrie, mai multe dezvăluiri privind furtul miliardului și cazul Veaceslav Platon. În cadrul interviului, Ana Ursachi a făcut publică o scrisoare semnată de Veaceslav Platon, în care omul de afaceri îl numește pe prim-vicepreședintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, drept principalul beneficiar al miliardului furat. Aceste declarații, precum și altele au devenit cap de afiș în presa de vineri dimineață. Selecția declarațiilor pentru știri, ca de obicei, a scos în vileag atitudinea reporterilor față de subiect, fapt care contravine eticii jurnalistice.

„Avocata” Ursachi îl declară categoric oligarh pe Platon, dar spune că îl simpatizează

Avocata celor mai contoversați oameni de afaceri și politicieni din Repuliuca Moldova Ana Ursachi susține cu tărie că noul său client, raiderul Nr.1 din spațiul CSI Veaceslav Platon, este un oligarh ordinar, dar în același timp, susține că îl simpatizează.
politics.md

VIDEO // SCRISOARE despre FURTUL miliardului: „Plahotniuc l-a folosit pe Șor și l-a înfundat cu măiestrie pe Filat. Plahotniuc este principalul beneficiar”

Controversatul om de afaceri, Veaceslav Platon, încarcerat în Ucraina la finele lunii iulie curent în baza unui denunț al lui Ilan Șor și extrădat acum 13 zile la Chișinău, i-a trimis o scrisoare jurnalistei Natalia Morari prin intermediul avocatei sale, Ana Ursachi.
ziarulnational.md

Platon confirmă că Plahotniuc a furat acţiunile lui Victor Ţopa şi Viorel Ţopa; Avocat: „Platon nu-l poate ierta pentru că l-a pus să mintă despre anumite persoane”

Avocata lui Veaceslav Platon, Ana Ursachi, vine din nou cu dezvăluiri. „Din cele ce am auzit de la colegii mei din străinătate - Moldova va fi ajutată în multe investigaţii.
jurnal.md