3.896 vizualizări

Declarația lui Ion Ceban privind neparticiparea lui Igor Dodon la sesiunea anuală a Adunării Generale a ONU, în vizorul presei

Președinția de la Chișinău a acuzat Guvernul că a împiedicat participarea lui Igor Dodon la New York la cea de-a 72-a sesiune anuală a Adunării Generale a ONU.  Declarația a fost făcută miercuri, 20 septembrie, de purtătorul de cuvânt al președintelui Igor Dodon, Ion Ceban, într-un interviu acordat agenției rusești Tass. Jurnaliștii de la Chișinău au preluat declarațiile lui Ion Ceban, iar știrile au fost dintre cele mai diverse. Deschide.md a scos în prim-plan nemulțumirea lui Igor Dodon, precum și predilecția lui pentru parteneriatul strategic cu Federația Rusă: „Igor Dodon, nemulțumit că nu a putut apăra Rusia la ONU”. Timpul.md a recurs la un titlu mai colorat, folosind o expresie frazeologică: „Dodon a vrut la Adunarea Generală ONU, dar Guvernul i-a pus bețe-n roate / DECLARAȚIA lui Ceban”. Radiochisinau.md a realizat un titlu neutru: „Președinția: Guvernul a împiedicat participarea lui Igor Dodon la sesiunea anuală a Adunării Generale a ONU”. Vedeți mai jos selecția de știri.  

Igor Dodon, nemulțumit că nu a putut apăra Rusia la ONU

Președinția acuză Guvernul de împiedicarea participării lui Igor Dodon la cea de-a 72-a sesiune anuală a Adunării Generale a ONU de la New York.
deschide.md

Președinția: Guvernul a împiedicat participarea lui Igor Dodon la sesiunea anuală a Adunării Generale a ONU

Președinția de la Chișinău a acuzat guvernul că a împiedicat participarea lui Igor Dodon la cea de-a 72-a sesiune anuală a Adunării Generale a ONU de la New York. O declarație în acest sens a făcut purtătorul de cuvânt al președintelui Igor Dodon, Ion Ceban, într-un interviu acordat agenției rusești Tass.
radiochisinau.md

Dodon a vrut la Adunarea Generală ONU, dar Guvernul i-a pus bețe-n roate / DECLARAȚIA lui Ceban

Guvernul a împiedicat participarea preşedintelui Igor Dodon la cea de-a 72-a reuniune a Adunării Generale a ONU ce se desfăşoară la New York, a declarat pentru agenţia rusă tass.ru Ion Ceban persoana de încredere a şefului statului.
timpul.md