4.733 vizualizări

Concertul din PNAM, între PR politic și mediatic

Mii de oameni au venit duminică, 7 mai, în Piața Marii Adunări Naționale (PNAM), la concertul organizat cu ocazia Zilei Victoriei, sub patronajul Președintelui Igor Dodon. Pe scena din centrul capitalei au evoluat mai mulți artiști din Federația Rusă. Totodată, 15 veterani ai celui de-al doilea război mondial au fost decorați de șeful statului cu „Ordinul Republicii”. Presa de la noi a urmărit evenimentul, relatând despre acesta de o manieră diferită. Astfel, portalul A-tv.md (afiliat Partidului Socialiștilor), în știrea sa l-a prezentat pe Igor Dodon într-o lumină favorabilă, atât în text, cât și în fotografii. Protv.md a scos în prim-plan participarea lui Igor Dodon la concert, dar a menționat că acesta „a fost ca o vedetă de la Hollywood”. Portalul Unimedia.info a relatat despre eveniment pe o notă mai neutră.

Peste 80 de mii de persoane au venit la concertul cu ocazia Zilei Victoriei, desfășurat sub patronajul Președintelui Moldovei (FOTO)

Peste 80 de mii de persoane au venit la concertul dedicat Zilei Victorie, care a avut loc în Piața Marii Adunări Naționale sub patronajul Președintelui Moldovei, Igor Dodon.
a-tv.md

(video) Concert cu ocazia „Zilei Victoriei” are loc în PMAN sub egida lui Igor Dodon. Sunt invitați artiști ruși

Concert cu ocazia „Zilei Victoriei” are loc în Piața Marii Adunări Naționale sub egida lui Igor Dodon.
unimedia.info

Igor Dodon - ca o vedeta de la Hollywood la concertul Liuba din PMAN. A facut baie de multime, a dat mana si a pozat cu oamenii: "Am cantat putin si uite mi-am pierdut vocea" - VIDEO

Igor Dodon s-a simtit ca o vedeta de la Hollywood la concertul Liuba organizat de el in PMAN, cu 2 zile inainte de 9 mai.
protv.md