5.665 vizualizări

Bani electorali, prilej de nuanțări și simpatii politice

Marți, 8 noiembrie, aflându-se pe coridoarele Judecătoriei Buiucani, primarul de Orhei, Ilan Shor, a declarat că cele aproape 280 de mii de lei, care au ajuns ieri pe contul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) din partea unei persoane fizice, au fost, de fapt, transferați la indicația sa, la rugămintea unor membri ai formațiunii în cauză. Declarațiile cu pricina au fost confirmate printr-o serie de documente, publicate de un blogger. De cealaltă parte, reprezentantul PAS, Igor Grosu, susține că suma transferată ieri în con­tul PAS de către o persoană cu antecedente penale este un scenariu bine pus la punct de către candidatul PSRM, Igor Dodon. Această informație a devenit o adevărată hârtie de turnesol pentru presa de la Chișinău, dovadă și faptul că mai mulți jurnaliști au relatat neechilibrat subiectul, nuanțându-l în funcție de simpatiile politice ale redactorilor în care sunt angajați.

Ilan Shor a confirmat că a ajutat financiar PAS, la rugămintea colegilor Maiei Sandu

Primarul de Orhei, Ilan Shor a confirmat faptul că a transferat bani în contul PAS, la rugămintea unor membri ai acestui partid politic. El a dat asigurări că respectivii bani sunt curați și nu înțelege de ce acum membrii PAS se agită în acest caz, comportându-se straniu.
argumentul.info

(video) PAS: Persoana care a făcut donația a fost surprinsă într-un local cu Ion Ceban și Viorel Melnic

Secretarul General și Trezorierul Par­ti­du­lui Acțiu­ne și Soli­da­ri­ta­te, Igor Grosu, spune că, ieri, în con­tul PAS au ajuns patru tranferuri a câte 70 de mii de lei.
unimedia.info

(DOC) Dovada ipocriziei Maiei Sandu! A primit bani de la Ilan Șor

Chiar dacă declară că are un sistem transparent de finanţare, dar și o metodă de testare a integrităţii susţinătorilor partidului său, Maia Sandu minte și dă dovadă de ipocrizie în declaraţiile sale.
hotnews.md