3.892 vizualizări

Arestul la domiciliu al lui Dorin Chirtoacă, prilej de titluri colorate

Primarul suspendat al capitalei, Dorin Chirtoacă, rămâne în arest la domiciliu, după ce magistrații de la Judecătoria Buiucani au respins luni, 11 septembrie, demersul avocaților edilului. După ședință, Dorin Chirtoacă și-a exprimat nemulțumirea față de decizia magistraților și s-a arătat dezamăgit că nu i s-a permis să meargă peste hotarele țării, pentru a participa la Congresul Autorităților Publice Locale din Europa. Presa a relatat pe larg despre acest subiect, iar știrile au fost dintre cele mai variate. Noi.md a ales un titlu ambiguu „ „Chirtoacă rămîne „la domiciliu””. Kp.md a relatat pe o notă ironică în legenda la poză că „Dorin Chirtoacă nu mai are răbdare să iasă la libertate”. Timpul.md a realizat o știre neutră, intitulată „Chirtoacă rămâne în arest la domiciliu”.

Chirtoacă rămîne „la domiciliu”

Magistrații de la Judecătoria Buiucani au prelungit astăzi pentru încă 30 de zile mandatul de arest la domiciliu pentru primarul suspendat din funcție Dorin Chirtoacă, transmite Noi.md.
noi.md

Chirtoacă rămâne în arest la domiciliu

Magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, au prelungit măsura de arest preventiv la domiciliu pentru primarul suspendat al Capitalei Dorin Chirtoacă, cercetat penal în dosarul parcărilor cu plată.
timpul.md

Сиди, Дорин, сиди: Киртоакэ продлили срок домашнего ареста

Судьи Буюканского суда продлили еще на 30 дней мандат на домашний арест отстраненного от должности генпримара Дорина Киртоакэ.
kp.md