3.196 vizualizări

Apelul Partidului Liberal la dialog, comentat cu gravitate de unii si poetic de alții

Partidul Liberal cheamă, printr-un comunicat de presă, Partidul Acțiune și Solidaritate, Partidul Platforma DA și Partidul Liberal Democrat la negocieri pentru a candida într-un bloc comun la alegerile parlamentare. Noi.md a comentat gestul liberalilor pe un ton grav: „Liberalii caută colac de salvare la PAS și PPDA”, în timp ce Deschide.md a ales un titlu aproape poetic: „Doar o vorbă să-ți mai spun // Ghimpu îi cheamă pe Năstase și Maia Sandu la negocieri”. Agora.md a relatat neutru și echidistant: „Liberalii cheamă PAS, PPDA și PLDM la masa negocierilor”. Vedeți mai jos selecția de știri.

Liberalii caută colac de salvare la PAS și PDA

Partidiul Liberal cheamă la negocieri PAS, platforma "DA" și PLDM în vederea formării unui bloc electoral la alegerile parlamentare din 2019, notează Noi.md.
noi.md

Liberalii cheamă PAS, PPDA și PLDM la masa negocierilor

Liberalii cheamă Partidul Acțiune și Solidatitate, Partidul Platforma DA și Partidul Liberal Democrat la masa negocierilor. O decizie în acest sens a fost luată în cadrul ședinței Biroului Politic al PL din 30 octombrie.
agora.md

Doar o vorbă să-ți mai spun // Ghimpu îi cheamă pe Năstase și Maia Sandu la negocieri

Partidul Liberal cheamă la negocieri partidele proeuropene de opoziție extraparlamentară PAS și PPDA, precum și PLDM. Decizia a fost luată în ședința Biroului Politic al PL, care s-a întrunit ieri.
deschide.md