3.079 vizualizări

Apariția lui Ilan Șor într-un live pe Facebook, relatată fără informații de context

Dispărut de mai mult timp din spațiul public, liderul Partidului Șor, Ilan Șor, a publicat vineri, 23 august, un video pe Facebook în care critică acțiunile actualei guvernări. Motivul: pentru că nu s-a opus majorării tarifelor la energia electrică. De asemenea, politicianul – care a rămas fără imunitate și este dat în căutare națională și internațională – apromis că formațiunea pe care o conduce va prelua guvernarea.Mesajul lui Ilan Șor a ajuns rapid  subiect de știre la Chișinău. Realitatea.md a notat schimbările fizice pe care le-a suferit politicianul plecat din Moldova și a titrat pe o notă ironică: „ Exilul în Israel și „grija pentru țară” îi fac bine lui Ilan Șor. Deputatul căutat internațional a slăbit și este ușor bronzat”. Tvc.md (instituție media afiliată politicanului) a relatat mesajul lui Șor într-o lumină exclusiv pozitivă și fără a oferi informații de context. Știrea de la TV8.md s-a remarcat printr-un stil sobru și cu informații de background, care au transformat materialul într-o știre neutră și echidistantă. Vedeți mai jos selecția de știri.

(FOTO, VIDEO) Exilul în Israel și „grija pentru țară” îi fac bine lui Ilan Șor. Deputatul căutat internațional a slăbit și este ușor bronzat

Căutarea internațională, exilul în Israel și „grija pentru țară” se pare că-i fac bine fostului primar de Orhei, actualului deputat lipsit de imunitate Ilan Șor. Cel puțin asta arată imaginile video distribuite azi pe pagina de Facebook a politicianului în care acesta apare mult mai suplu, comparativ cu timpurile în care se afla în Moldova, dar și ușor bronzat.
realitatea.md

/VIDEO/ Ilan Șor lansează un nou video. Se arată încrezut că Partidul Șor va ajunge la guvernare

Ilan Șor a apărut astăzi din nou într-un live pe Facebook. Acesta a transmis cetățenilor un mesaj prin care critică acțiunile actualei guvernări, care nu s-a opus majorării tarifelor la energia electrică.
tv8.md

Ilan Șor despre majorarea tarifelor la energie: aceasta este răsplata pentru încrederea acordată de cetățeni | VIDEO

Liderul Partidului Politic ȘOR, deputatul Ilan Șor, critică dur într-o intervenție pe rețelele de socializare majorarea tarifului la energia electrică, intrată de astăzi în vigoare și amintește că actuala guvernare promitea în campania electorală reducerea acestora.
tvc.md