3.722 vizualizări

Titluri sugestive și colorate despre majorările de salarii promise de PDM

Cu aproape 3 luni până la alegeri, liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, a anunțat marți, 27 noiembrie, o serie de majorări salariale. Vlad Plahotniuc a promis că va oferi cu ocazia sărbătorilor de iarnă un ajutor în valoare de 600 de lei pensionarilor care au o pensie mai mică de 2000 de lei. De asemenea, Plahotniuc a promis majorarea compensațiilor pentru căldură pentru familiile vulnerabile și majorări de salarii cu 35% până la 100% poștașilor de la Poșta Moldovei. Inițiativa PD a fost intens mediatizată, iar titlurile au fost foarte sugestive. Sputnik.md a titrat ironic despre promisiunile lui Vlad Plahotniuc: „Nu vor încăpea în buzunare: Guvernarea promite noi majorări de salarii și premii”. Deschide.md a comparat PD cu un Moș Crăciun, făcând aluzie la „cadouri electorale”: „PDMoș Crăciun pentru pensionarii, poștașii și funcționarii din R. Moldova”. Și jurnaliștii de la Unimedia.info au sesizat promisiunile electorale și au transmis în direct de la briefing: „(video) „Inundații” de promisiuni electorale: PD mărește compensațiile pentru căldură, salariile poștașilor și oferă ajutoare pentru unii pensionari”. Vedeți mai jos selecția de știri.

Nu vor încăpea în buzunare: Guvernarea promite noi majorări de salarii și premii

Premii de sărbători, salarii majorate pentru poștași, creșterea mărimii ajutorului pentru perioada rece a anului – toate aceste promisiuni le-a făcut astăzi liderul partidului de guvernare.
sputnik.md

(video) „Inundații” de promisiuni electorale: PD mărește compensațiile pentru căldură, salariile poștașilor și oferă ajutoare pentru unii pensionari

Cu aproximativ 3 luni până la alegeri, Partidul Democrat vine cu noi promisiuni electorale și majorări de salarii. În cadrul briefingului de astăzi a PD-ului, liderul formațiunii, Vlad Plahotniuc, a promis că va oferi un ajutor în valoare de 600 de lei pensionarilor care au o pensie mai mică de 2000 de lei.
unimedia.info

PDMoș Crăciun pentru pensionarii, poștașii și funcționarii din R. Moldova

Înaintea sărbătorilor de iarnă mai multe categorii de cetățeni ai R. Moldova vor primi premii, majorări de salarii și compensații la căldură. Mai mult decât atât, bugetarii sunt asigurați că nu va fi tăiat cel de-al „13-lea” salariu. Declarațiile au fost făcute de președintele Partidului Democrat, în cadrul briefingului de astăzi.
deschide.md