4.059 vizualizări

Accidentul rutier al președintelui Igor Dodon, văzut de unii ca un posibil atentat

Accidentul în care a fost implicat cortegiul prezidențial, care îl transporta pe Igor Dodon împreună cu câțiva membri ai familiei sale, a adus reacții din partea socialiștilor, care susțin că președintele moldovean ar fi fost victima unui atentat. Deputatul socialist Vlad Bătrîncea a fost unul dintre susținătorii acestei ipoteze. Presa de la Chișinău, pe lângă multiplele știri la acest subiect, a alocat spațiu și acestor opinii. Timpul.md, de exemplu, a tratat informația pe o notă ironică: „Socialiștii în delir, se insinuează că accidentul „nu este întâmplător””, „Avicola Floreni – teroriști islamiști?”. Jurnaliștii de la Ziarulnational.md au relatat opinia sceptică a vicepreședintelui Partidului Liberal, Valeriu Munteanu, vizavi de un posibil atentat: „Un fost ministru cere DEMISIA lui Igor Dodon și râde de ipoteza că ar fi fost un „atentat” la viața șefului statului. „Este o idioțenie ce încearcă să acopere caracterul ilegal al cursei de duminică””. Unimedia.info a relatat subiectul neutru și echilibrat.

Avicola Floreni - teroriști islamiști? Socialiștii ÎN DELIR, se insinuează ca accidentul „nu este întâmplător”,„E o tentativă de omor"

Un apropiat al lui Dodon sugerează că accidentul în care a fost implicat șeful statului nu ar fi întâmplător. „Nu suntem conspirologi, dar…”
timpul.md

Vlad Bătrîncea: De ce cred socialiștii că accidentul în care a fost implicat Igor Dodon a fost o tentativă de omor

Mai multe voci din Partidul Socialiștilor din Republica Moldova susțin că accidentul de ieri în care a fost implicat cortegiul prezidențial nu este o simplă întâmplare, ci mai degrabă o tentativă la viața șefului statului.
unimedia.info

Un fost ministru cere DEMISIA lui Igor Dodon și râde de ipoteza că ar fi fost un „atentat” la viața șefului statului. „Este o idioțenie ce încearcă să acopere caracterul ilegal al cursei de duminică”

Fostul ministru al Mediului, vicepreședintele Partidului Liberal Valeriu Munteanu, consideră că președintele Igor Dodon, care a avut ieri de suferit în urma unui accident rutier, este dator cu o „demisie de onoare”.
ziarulnational.md