3.933 vizualizări

Protestul Partidului „Șor”, între lux și modestie

Protestul de vineri, 20 iulie, al Partidului „Șor” de la sediile PAS și PPDA a fost cap de afiș în presa de la Chișinău. Jurnaliștii au relatat despre lozincile protestatarilor, numărul participanților, precum și discursurile liderilor săi, Ilan Șor și Marina Tauber. Lumina în care a fost reflectat protestul a fost extrem de diferită. În timp ce Mesaj.md a văzut în această manifestație „un protest al oamenilor simpli”, conform declarației făcute de Ilan Șor, portalul Ziarulnational.md a notat că primarul de Orhei purta o curea de 1500 de dolari: „Ilan Șor, scări cu mochetă roșie pentru a urca la microfonul de la proteste și legat cu o CUREA de 1 500 de dolari”. Zdg.md a relatat pe larg evenimentul, venind cu actualizări la minut, în care a relatat neutru și echidistant: VIDEO/ Ilan Șor promite că va deschide magazine sociale în locul sediilor PPDA și PAS”. Vedeți mai jos selecția de știri.

Şor PROMITE: Protestele contra politicienilor care parazitează pe seama oamenilor vor continua

Protestele oamenilor simpli contra politicienilor care parazitează pe seama oamenilor vor continua și vor crește în intensitate. Declarația a fost făcută de către Ilan Șor, președintele Partidului Șor, în timpul protestului de la sediul Partidului Acțiune și Solidaritate față de intenția Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase de a lichida magazinele sociale.
mesaj.md

VIDEO/ Ilan Șor promite că va deschide magazine sociale în locul sediilor PPDA și PAS

Susținătorii partidului Șor, în frunte cu primarul de Orhei și primărița din Jora de Mojloc, Marina Tauber, protestează împotriva PAS și PPDA. Oamenii au pornit într-un marș spre sediul partidului PAS, unde au instalat și o scenă improvizată.
zdg.md

Ilan Șor, scări cu mochetă roșie pentru a urca la microfonul de la proteste și legat cu o CUREA de 1 500 de dolari

Protestul de astăzi al Partidului „Șor” de la sediile PAS și PPDA a fost comparat cu o „nuntă” de internauți. Manifestația a avut un moderator, o fanfară, iar cei adunați să scandeze împotriva Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase au cântat și cântecul sovietic „Katiușa”.
ziarulnational.md