4.844 vizualizări

Duelul politic Ceban-Năstase în vizorul presei

Duelul politic Ceban-Năstase a fost cap de afiș miercuri, 23 mai, pe agenda instituțiilor de presă, iar abordările au fost diverse. Unii au scris despre conferința organizată de liderul PPDA, Andrei Năstase, alții despre dezbaterea din fața Arcului de Triumf,  inițiată de Ion Ceban.

Jurnal.md și-a focusat atenția pe declarațiile liderului PPDA de la conferința de presă: „Ei cu circul, noi cu munca”; Andrei Năstase, despre dezbaterile publice propuse insistent de Ion Ceban. La polul opus, A-tv.md s-a referit exclusiv la declarațiile socialistului Ion Ceban: „ (VIDEO) Ion Ceban a răspuns la dezbateri la întrebările provocatoare ale jurnaliștilor și  societății civile”. Inprofuzime.md a relatat neutru, în știre fiind reflectată poziția ambilor candidați. Vedeți mai jos selecția de știri.

 

„Ei cu circul, noi cu munca”; Andrei Năstase, despre dezbaterile publice propuse insistent de Ion Ceban

„Ei cu circul, noi cu munca”. Astfel a comentat Andrei Năstase insistența cu care socialistul Ion Ceban, contracandidatul său pentru turul doi al alegerilor pentru Primăria capitalei, propune dezbateri publice lângă Arcul din Triumf.
jurnal.md

Ceban l-a asteptat si astazi pe Nastase la dezbateri langa Arcul de Triumf. Liderul PPDA nu a dat curs invitatiei si a organizat propria conferinta langa sediul PD

Ion Ceban l-a asteptat si astazi pe Andrei Nastase la dezbateri langa Arcul de Triumf. Asta chiar daca liderul Platformei DA nu a dat curs invitatiei si a organizat propria conferinta langa sediul Partidului Democrat. Ceban sustine ca il va astepta in fiecare zi pe Nastase in acelasi loc.
inprofunzime.md

Ион Чебан ответил на дебатах на провокационные вопросы журналистов и гражданского общества (ВИДЕО)

Кандидат на пост примара Кишинева от Партии социалистов Ион Чебан в среду на дебатах около Арки Победы ответил на провокационные вопросы журналистов и гражданского общества, а также в очередной раз пригласил своего контр кандидата от партии «Платформа достоинство и правда» Андрея Нэстасе на дебаты.
a-tv.md