3.309 vizualizări

Laudă cu nuanță electorală într-o știre despre reparația curentă a drumurilor din Chișinău

Joi, 19 aprilie, presa a început ziua difuzând un comunicat al serviciilor primăriei Chișinău care se ocupă de reparația curentă a străzilor capitalei. Unele instituții au anunțat scurt informația, pe când altele au împodobit textul cu fraze triumfaliste, potrivite pentru un comunicat electoral. Astfel, RTR.md a titrat simplu: „Programul lucrărilor de reparaţie a străzilor”, fără a specifica în titlu că ar putea fi suspendată circulația, în timp ce Zugo.md a formulat un titlu ce amintește de propaganda de partid: „Una câte una, toate vor fi reparate. Drumarii vor asfalta astăzi 8 străzi din toate sectoarele capitalei”, continuând în lead: „Și pe parcursul zilei de astăzi, drumarii vor fi la datorie. Astfel, muncitorii vor interveni pe mai multe străzi din toate sectoarele capitalei pentru a asfalta gropile.” Portalul Unimedia.md a informat echidistant și detaliat: „Atenţie, şoferi! Trafic rutier suspendat pe mai multe străzi din Chișinău, în legătură cu lucrările de reparație”.

Una câte una, toate vor fi reparate. Drumarii vor asfalta astăzi 8 străzi din toate sectoarele capitalei

Și pe parcursul zilei de astăzi, drumarii vor fi la datorie. Astfel, muncitorii vor interveni pe mai multe străzi din toate sectoarele capitalei pentru a asfalta gropile.
Zugo.md

Atenţie, şoferi! Trafic rutier suspendat pe mai multe străzi din Chișinău, în legătură cu lucrările de reparație

Primăria municipiului Chişinău anunţă că pe parcursul zilei de astăzi pe anumite străzi va fi suspendat temporar traficul rutier, în legătură cu executarea lucrărilor de reparaţie şi întreţinere curentă a infrastructurii rutiere.
Unimedia.md

Programul lucrărilor de reparaţie a străzilor

Primăria municipiului Chişinău anunţă că pe parcursul zilei de astăzi, 19 aprilie 2018, pe anumite străzi va fi suspendat temporar traficul rutier, în legătură cu executarea lucrărilor de reparaţie şi întreţinere curentă a infrastructurii rutiere.
Rtr.md