3.521 vizualizări

Anunțul privind desemnarea lui Andrei Năstase drept candidatul Platformei DA la primăria Chișinău, în vizorul presei

Andrei Năstase, liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, va candida la funcția de primar general al municipiului Chișinău. Decizia a fost anunțată luni, 5 martie, în cadrul unei conferințe de presă și potrivit reprezentanţilor Platformei DA, s-a bazat pe mai multe discuţii şi consultări în cadrul Consiliului Politic Naţional al partidului. Anunțul a fost intens mediatizat pe parcursul zilei, iar titlurile au făcut diferența. Astfel, Deschide.md a insinuat în titlu că desemnarea lui Andrei Năstase a fost previzibilă: „Surpriza nu s-a produs. Andrei Năstase este candidatul PPDA la primăria Capitalei”. Realitatea.md a scos în prim-plan faptul că deși nu a fost stabilită data alegerilor, PPDA și-a desemnat candidatul: „Chiar dacă nu se știe când vor avea loc alegeri anticipate în Chișinău, PPDA și-a desemnat deja un candidat propriu (VIDEO)”. Agora.md a titrat pe un ton neutru: „Andrei Năstase candidează la Primăria Chișinău”. Vedeți mai jos selecția de știri.

Surpriza nu s-a produs. Andrei Năstase este candidatul PPDA la primăria Capitalei

Partidul Politic Platforma și Adevăr a anunțat că Andrei Năstase este candidatul la alegerile locale pentru capitală. Anunțul a fost făcut acum câteva minute, în cadrul unei conferințe de presă.
deschide.md

Andrei Năstase candidează la Primăria Chișinău

Liderul PPDA, Andrei Năstase, este cel care va candida din partea partidului opozant la alegerile anticipate din Capitală. Potrivit partidului, aceste alegeri ar putea fi „începutul sfârșitului regimului”.
agora.md

Chiar dacă nu se știe când vor avea loc alegeri anticipate în Chișinău, PPDA și-a desemnat deja un candidat propriu (VIDEO)

Andrei Năstase este candidatul propriu al Platformei Demnitate și Adevăr la funcția de primar general al municipiului Chișinău. Anunțul a fost făcut astăzi de către PPDA, în cadrul unei conferințe de presă.
realitatea.md