3.971 vizualizări

Anunțul privind trecerea deputatei Aliona Babiuc la PDM, între citate injurioase și acuzații de traseism

Aliona Babiuc, care a intrat în Parlament pe listele Partidului Comuniștilor, a aderat joi, 8 februarie, la Partidul Democrat. Anunțul a fost făcut de democratul Sergiu Sîrbu, care a adăugat că începând din această zi fracțiunea PDM este constituită din 42 de deputați. Trecerea Alionei Babiuc în tabăra democraților a provocat un schimb de replici între liderul PCRM, Vladimir Voronin, și șeful fracțiunii PDM, Marian Lupu. Jurnaliștii de la Chișinău au relatat amplu despre acest subiect. Crimemoldova.com a pus accent pe traseismul politic: „Din tabăra PCRM, în cea a PDM: Încă un deputat a aderat la democrați”. Realitatea.md a reprodus în schimb un șir de replici ostile între politicieni: „Insulte în Parlament! Voronin, despre deputata Babiuc: „Încă o prostitutkă politică!” Lupu: „Dacă sunteți deprins să umblați pe la case de toleranță, nu extrapolați!” (VIDEO) ”. Portalul Unimedia.info a titrat pe o notă neutră: „Anunț în Parlament! Un nou deputat a aderat la PD”. Vedeți mai jos selecția de știri.

Din tabăra PCRM, în cea a PDM: Încă un deputat a aderat la democrați

Aliona Babiuc, deputatul care a ajuns în Parlament pe listele PCRM, a aderat recent la PDM. Anunțul a fost făcut joi, 8 februarie, de către deputatul democrat, Sergiu Sîrbu, la începutul ședinței Legislativului.
crimemoldova.com

Anunț în Parlament! Un nou deputat a aderat la PD

Un nou deputat din Parlamentul Republicii Moldova a aderat la Partidului Democrat. Este vorba de Aliona Babiuc, care a intrat în Parlament pe listele Partidului Comuniștilor.
agora.md

Insulte în Parlament! Voronin, despre deputata Babiuc: „Încă o prostitutkă politică!” Lupu: „Dacă sunteți deprins să umblați pe la case de toleranță, nu extrapolați!” (VIDEO)

Nivelul declarațiilor acide la prima ședință din Parlament trece limita! De data aceasta președintele fracțiunii comuniștilor, Vladimir Voronin a insultat proaspăta deputată venită de pe lista PCRM care a aderat recent la Partidul Democrat.
realitatea.md