3.861 vizualizări

Alegerea șefului CNA, un subiect de interes public trecut prin diverse coloraturi

Bogdan Zumbreanu, șeful Direcției Urmărire Penală a Centrului Național Anticorupție (CNA), a fost desemnat câștigător al concursului pentru șefia instituției. Candidatura acestuia a fost votată de membrii Comisiei parlamentare juridice, numiri și imunități și urmează să fie confirmată de Parlamentul. Jurnaliștii au relatat pe larg actualitatea de la CNA, iar abordările au fost dintre cele mai diverse. Sputnik.md l-a numit pe Bogdan Zumbreanu „urmașul lui Viorel Chetraru”. Jurnal.md a relatat știrea, menționând că „Bogdan Zumbreanu îl cunoaşte pe Vladimir Plahotniuc, doar că acesta nu ar controla CNA, aşa cum consideră unii”. Protv.md a adoptat un stil neutru și a relatat pe un ton detașat de spectrul politic. Vedeți mai jos selecția de știri.

 

Urmașul lui Viorel Chetraru la șefia CNA vine din interiorul structurii

Comisia parlamentară juridică, numiri și imunități a selectat candidatul pentru funcția de director al CNA, acesta mai urmează să treacă de votul Parlamentului.
sputnik.md

Bogdan Zumbreanu, la un pas de a deveni noul sef al Centrului Anticoruptie. Candidatura sa a fost aleasa si va fi pusa la vot in Parlament - VIDEO

Bogdan Zumbreanu, actualul sef al directiei urmarire penala din cadrul CNA, ar putea conduce institutia. Candidatura sa a fost aleasa de comisia juridica si va fi pusa la vot in Parlament.
protv,md

Bogdan Zumbreanu a câştigat concursul pentru funcţia de şef al CNA; Candidatura acestuia urmează să fie votată de Parlament

Şeful Direcţiei Urmărire Penală a CNA, Bogdan Zumbreanu, ar putea să fie noul director al Centrului Naţional Anticorupţie.
jurnal.md